Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2017 - Anul XXII, nr. 97 (6513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un individ care a insultat şi ameninţat un poliţist a ajuns după gratii şi va fi cercetat pentru ultraj

Marţi, 2 Mai 2017 (14:53:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un angajat al unei firme de pază şi protecţie a fost săltat luni seara de poliţişti şi adus în faţa procurorilor, după ce a fost acuzat că în urmă cu o zi a insultat şi ameninţat un poliţist într-un centru comercial din municipiul Suceava. Bogdan Galanton, în vârstă de 37 de ani, a fost ridicat în jurul orei 19.00 şi dus direct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, unde, după audiere, procurorii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie din nou audiat de procurori, care vor decide dacă acesta va fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arest preventiv.

Incidentul dintre Bogdan Galanton şi Mihai Răzvan Bolea, agent în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale din IPJ Suceava, a avut loc duminică după-amiază, în timp ce poliţistul se afla împreună cu familia la un cinematograf dintr-un centru comercial din municipiu. În plângerea făcută de poliţist, acesta susţine că în timp ce se afla pe coridorul de ieşire din cinematograf spre holurile centrului comercial, a fost înjurat şi ameninţat de Bogdan Galanton, care îi reproşa poliţistului faptul că în urmă cu circa 2-3 ani, cu ocazia unei intervenţii în clubul Ranch, îl amendase pe Galanton. În urma acestui incident, bărbatul de 37 de ani a fost audiat luni seara de procurori, care au luat decizia reţinerii acestuia pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ care a insultat şi ameninţat un poliţist a ajuns după gratii şi va fi cercetat pentru ultraj.
 Vizualizări articol: 9738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Un individ care a insultat şi ameninţat un poliţist a ajuns după gratii şi va fi cercetat pentru ultraj2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Galanton ,smecher cu poseta in suceava trimis de
( 2 mai 2017, 14:59:32
bai galantoane tocmai asa sa-l faci pe gaborul asta?de fata cu familia lui..rusine un animal cu tine nu trebuie sa discute cu gabori

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei