Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2017 - Anul XXII, nr. 97 (6513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

În faţa publicului

Vremea nu i-a împiedicat pe colecţionari să-şi expună bijuteriile pe patru roţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Retro Parada Primăverii, primul eveniment al acestui an în care colecţionarii de autovehicule atestate istoric şi-au scos bijuteriile pe patru roţi în faţa publicului, s-a dovedit un succes în ciuda faptului că duminică a fost o vreme câinoasă.

La expoziţia de la Iulius Mall au fost 32 de autovehicule, un număr mai mare decât la ediţia de anul trecut, iar organizatorii speră ca la celelalte evenimente programate anul acesta publicul să poată admira şi alte autovehicule aflate în proprietatea pasionaţilor de profil din judeţ.

Ca element de noutate a fost apariţia unui Opel Record, fabricat în 1967, aparţinând lui Iulian Todirică, la care s-a adăugat „flota” de autovehicule marca Mercedes din zona Rădăuţi.

Robert Ursu a expus un Mercedes w123 din 1982, Alex Floid a avut un Mercedes w115 din 1976, în timp ce Marian Schipor şi Cristian Marinescu au oferit vizitatorilor expoziţiei câte un Mercedes w111, ambele fabricate în 1961.

Şi fălticeneanul Andi Stan a ţinut să fie prezent şi a expus cu Cadillac Eldorado, un Crysler New Yorker şi un Bentley Mullsane, maşini care au atras privirile multora dintre vizitatori.

De la manifestarea de duminică nu au lipsit Viorel Romaniuc şi trabanturile sale, dar nici Nelu Bîrîiac, care a venit cu un Volvo 544 din 1961, un Fiat 1300 din 1966 şi un Fiat 600 din 1961.

„În judeţ mai sunt şi alţi colecţionari pe care îi aşteptăm la evenimentele următoare din acest an. Din datele pe care le avem, în Suceava sunt în jur de 60 de maşini atestate şi e mare păcat ca proprietarii lor să nu le expună cu aceste prilejuri pentru a putea fi admirate de pasionaţii de autovehicule”, a spus Iulian Todirică, reprezentantul pe zona Suceava a Retro Mobil Club România.

Parada de duminică este doar prima dintr-o serie care mai cuprinde Retro Parada Toamnei şi Fabricat în România. Ca element de noutate, anul acesta au fost incluse în program alte două evenimente. Unul dintre acestea este Roţi Legendare, eveniment care se va organiza la Fălticeni pe data de 13 mai şi care este dedicat împlinirii a 121 de ani de la apariţia în acest oraş, în 1896, a triciclului Bolle. O altă manifestare în premieră este de Sânzâiene, pe 24 iunie, şi se va organiza pe platoul de la Cetatea de Scaun şi va fi intitulată simbolic Retro la Cetate.

Iubitorii maşinilor de epocă mai pot participa şi la evenimente zonale, cum ar fi Moldova Clasic Rally, de la Bacău, sau Dacia Clasic, care va avea loc la Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vremea nu i-a împiedicat pe colecţionari să-şi expună bijuteriile pe patru roţi.
 Vizualizări articol: 3342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vremea nu i-a împiedicat pe colecţionari să-şi expună bijuteriile pe patru roţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei