Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2017 - Anul XXII, nr. 2 (6418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recensământ

Peste 12.000 de suceveni vor fi chestionaţi în Ancheta Structurală în Agricultură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Judeţeană de Statistică Suceava va începe, de pe 10 ianuarie, o amplă acţiune de culegere de date, care va viza peste 12.000 de suceveni, în cadrul recensământului Ancheta Structurală în Agricultură 2016.

În judeţul Suceava, până pe 10 februarie 2017, 147 de operatori vor avea de cercetat12.469 de gospodării (exploataţii agricole), selectate de pe întreg cuprinsul judeţului, din oraşe, municipii şi comune.

Pentru exploataţiile agricole cu personalitate juridică, aproximativ 850, se va aplica procedeul de autoînregistrare a datelor în formularul tipizat.

Ancheta Structurală în Agricultură are ca obiectiv principal culegerea datelor şi obţinerea informaţiilor privind principalele caracteristici ale exploataţiilor agricole, cum sunt: suprafeţele agricole utilizate, după modul de deţinere, modul de utilizare a terenului, practicile de gestionare a solului şi a gunoiului de grajd, informaţii privind irigaţiile, efectivele de animale, agricultura ecologică, dezvoltarea rurală, persoanele care au lucrat în agricultură, alte activităţi aducătoare de venituri etc.

Scopul acestei cercetări este de a asigura date pentru fundamentarea politicilor din domeniul agricol. Este vorba de politicile agricole comune, la nivel de Uniunea Europeană.

Rezultatele finale ale anchetei trebuie transmise la nivel central până în decembrie 2017.

Direcţia Judeţeană de Statistică Suceava a mai transmis că datele care vor fi obţinute de la agricultori sunt confidenţiale şi vor fi utilizate numai în scopuri statistice.

Persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a furniza operatorilor statistici sau de a înscrie în formulare date şi informaţii corecte şi complete.   

Personalul care efectuează lucrările acestei cercetări statistice are obligaţia să respecte toate prevederile legale şi să asigure păstrarea caracterului confidenţial al datelor şi informaţiilor culese în formulare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 12.000 de suceveni vor fi chestionaţi în Ancheta Structurală în Agricultură.
 Vizualizări articol: 2608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Peste 12.000 de suceveni vor fi chestionaţi în Ancheta Structurală în Agricultură3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei