Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2017 - Anul XXII, nr. 2 (6418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În baza studiului de circulaţie

Măsuri pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii, până de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În următoarele trei luni, pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, care leagă cartierul Burdujeni de Centru, vor fi luate o serie de măsuri prin care se urmăreşte fluidizarea traficului rutier.

Blocajele de trafic de pe Calea Unirii, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă sucevenii, ar urma să fie rezolvate parţial, prin aplicarea unor măsuri indicate în studiul de circulaţie aprobat în ultima şedinţă de Consiliu Local din 2016.

„Până la construirea unui nou pod peste apa Sucevei şi a rutei ocolitoare spre Botoşani, vom pune în aplicare alte măsuri, de mai mică anvergură, dar realizabile în timp scurt. De exemplu, pe Calea Unirii vrem să anulăm trecerea de pietoni de la Bazar, să încercăm varianta de mutare a ei pe dedesubt. Pentru asta vom contacta urgent Apele Române să vedem în ce măsură ne este permis. De asemenea, vrem să punem în aplicare ideea de Lumină verde, încât toate semafoarele să aibă aceeaşi culoare, iar dinspre Ambro vom încerca să asigurăm culoarea verde permanent, să nu se mai blocheze o bandă”, a spus primarul Ion Lungu, care vrea ca aceste măsuri să fie luate până la Paşte, când se anunţă din nou o perioadă foarte grea pentru cei care au de circulat zilnic pe acolo.

O altă măsură prinsă în studiul de circulaţie se referă la punerea în funcţiune a pasajului subteran din zona Ambro sau realizarea unuia suprateran.

„Sunt câteva măsuri pe care le putem pune în aplicare până la a se trece la intervenţiile în stradă. În studiul de circulaţie ni se spune să mărim banda de stocaj la stânga, spre Shopping City, dar trebuie să umblăm la trotuare, ceea ce nu putem încă, strada fiind reabilitată pe fonduri europene. Mai mult, în zona Lidl de la Bazar ar trebui să nu se mai iasă direct din parcare în sensul giratoriu, acolo vom lua din trotuar astfel încât cei care ies să meargă înainte şi să întoarcă undeva în zona sensului giratoriu de la Dedeman. Numai că până în martie 2018 nu avem cum umbla la stradă, să o lărgim”, a adăugat edilul sucevean.

Studiul de trafic de pe Calea Unirii a fost comandat de municipalitate pentru a identifica problemele şi modalităţile de rezolvare a acestora, pe cea mai circulată arteră din oraş, în baza acesteia urmând să fie făcute mai multe demersuri, precum proiectul de realizare a unui nou pod peste râul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii, până de Paşte.
 Vizualizări articol: 7972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Măsuri pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii, până de Paşte2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei