Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2017 - Anul XXII, nr. 2 (6418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


La mişto

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca în fiecare an pe vremea asta, asist cu nedumerire la procesul de dezmorţire a sportivilor romani de după grelele zile (şi mâncăruri!) din excesiv de lungă perioadă a sărbătorilor de iarnă. Primii care se apucă de treabă (aşa e vorba, n-am ce-i face) sunt jucătorii de tenis. Numai că 2017 a început pentru ei şi ele absolut catastrofal, cu toate că, la fel ca întotdeauna, înaintea plecării în partea aialaltă de lume, ne ameninţau cu nişte rezultate de mare excepţie, de parcă s-ar numi, de exemplu, Serena şi Nole, nu Simona şi Horia. Pentru cei care n-aţi fost tocmai atenţi la ce s-a petrecut, atunci trebuie să ştiţi că Tecău şi partenerul său Rojer au luat-o încă din primul tur, în timp ce din 4 fete cucuiete, numai două au prins şi turul al doilea. Şi gata. Hai, la Cîrstea trebuie să fii nebun ca să te aştepţi să o bată pe Radwanska, cât timp continua să amuze întreaga planetă cu halucinantele mingi tăiate în loc de drive-ul care îi lipseşte. Cât priveşte evoluţia domnişoarei Halep, chiar mă declar năucit, întrucât deşi a lăsat grătarele asezonate cu cântările lui Marcel Pavel spre a se pregăti exemplar în Australia, debutul sezonului a prins-o... tot în China! Orice explicaţie ar veni, începând cu propriile-i declaraţii, conform cărora acolo se simte bine, totuşi parcă e complet aiurea să iei la traversat planeta în toate direcţiile, în loc să te antrenezi acolo unde chiar ai treabă. Dovadă e că mai toată floarea tenisului de ambe sexe e de ceva vreme în Australia, unde se desfăşoară o mulţime de turnee până la începerea primului turneu de Grand Şlam. Încă mai bizară e abordarea comentatorilor TV: deşi era clar încă din meciul cu Jankovic că Simona face aceleaşi greşeli elementare pe acelaşi fond psihic labil, băieţii ziceau că o bate soarele în ochi când rata câte o lovitură. Aşadar, dacă nu-i Achile, dacă nu-i burtica ori umeraşul, vine soarele şi-i distruge ditamai pregătirea făcută pe ruta Bucureşti - Sidney - Shenzen - Melbourne!

Zău că parcă totul e la mişto. Iar când sunt luat la mişto, accept s-o facă doar unul mai deştept şi mai şmecher decât mine. Poate greşesc. Poate că domnişoara Halep face mişto doar de ea însăşi, şi atunci nu mai am nimic de mârâit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La mişto.
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
La mişto5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei