Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 dec 2016 - Anul XXI, nr. 294 (6407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

În ritm de melc

Suceava, aproape blocată de traficul infernal. Asta ne aşteaptă şi zilele următoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu numai o săptămână rămasă până la Crăciun, Suceava se transformă într-un adevărat carusel al blocajelor. Ca de obicei, cea mai expusă este zona Bazar – Carrefour, unde numărul mare de centre comerciale atrage mulţi clienţi, ceea ce se traduce prin cozi interminabile şi blocaje rutiere.

Sâmbătă şi duminică, zile în care majoritatea sucevenilor sunt liberi, s-au transformat într-un calvar pentru şoferii care au avut „îndrăzneala” de a trece prin zona amintită.

Ieri, spre exemplu, coada pe sensul de mers dinspre centrul municipiului Suceava ajungea până în intersecţia cu strada Petru Rareş, în timp ce dinspre Burdujeni, în anumite momente circulaţia era blocată încă din sensul giratoriu care duce spre Botoşani.

Timpul de traversare a „zonei de impact” a fost unul considerabil, de zeci de minute, aşa încât cei care îşi programează cumpărăturile în centrele comerciale din lunca râului Suceava trebuie să-şi ia în calcul o marjă de eroare substanţială, atât pentru plecare, cât şi pentru întoarcere.

Nici cei care au căutat soluţii alternative nu au fost mai inspiraţi, şi asta pentru că nu au fost singurii care le-au căutat. Aşa se face că şi pe strada Nicolae Iorga, care vine dinspre Gara Burdujeni, timpul petrecut de şoferi pentru a intra pe Calea Unirii era de aproape jumătate de oră, astfel încât cei care veneau dinspre Rădăuţi şi încercau să ocolească aglomeraţia de pe Traian Vuia au avut altă surpriză.

Cert este că soluţii pentru fluidizarea traficului auto în zona Bazar - Carrefour nu există, iar cei care merg la cumpărături, fie că o fac cu maşina personală, cu taxiul sau autobuzul, trebuie să se înarmeze cu răbdare şi să aibă nervi de oţel.

În schimb, şoferii care doresc să ajungă din Burdujeni în Centru sau invers au varianta alternativă prin Iţcani, una ceva mai lungă, dar cu ajutorul căreia scutesc timp suficient de mult.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, aproape blocată de traficul infernal. Asta ne aşteaptă şi zilele următoare.
 Vizualizări articol: 7822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceava, aproape blocată de traficul infernal. Asta ne aşteaptă şi zilele următoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care incercari? trimis de
(19 dec 2016, 11:40:00
Nu vad nici o incercare. Pentru ce functioneaza semafoarele la trecerile de pietoni din aceasta zona ? Aceste semafoare sunt adevarate dopuri, ar trebui puse pe intermitent iar traficul sa fie gestionat si dirijat de o echipa competenta din politie. Iar traficul in cele doua parcari ( Iulius si Carrefour) sa fie trafic cu sens unic ( adica intri pe o parte si iesi pe alta...... - la Iulius trebuie impartit in doua de la sensul giratoriu iar la Carrefour pe o poarta sa se intre si pe alta sa se iasa.....). Sa nu mai spunem de faptul ca nu am auzit pe nimeni sa vina cu ideea unor pasarele pietonale....... Hai noroc, ca avem nevoiehappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei