Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 dec 2016 - Anul XXI, nr. 294 (6407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La beci

Au jefuit o femeie în scara blocului şi au plecat cu „uriaşa” sumă de 20 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi dintre indivizii care au băgat spaima în judeţul Botoşani şi au tâlhărit mai multe femei au ajuns după gratii cu ajutorul poliţiştilor suceveni. S-a întâmplat vineri seară, după o acţiune complexă a oamenilor legii care au fost puşi în alertă de o sesizare venită prin serviciul 112, prin care se anunţa că o femeie a fost tâlhărită în scara unui bloc din Burdujeni.

Modul de acţiune descris de femeia în vârstă de 59 de ani era identic cu cel folosit de agresori şi în judeţul vecin, unde în decurs de două seri au tâlhărit cinci femei, pe care le-au lovit şi apoi le-au furat poşetele.

La fel s-a întâmplat şi vineri seară, în jurul orei 19.30, când victima a intrat în scara blocului cu intenţia de a ajunge acasă. Până să-şi dea seama femeia de ceea ce se petrece, tâlharii au plecat deja cu poşeta în care se aflau cartea de identitate, cardul de sănătate, cardul bancar, 20 de lei şi un telefon mobil.

Prinderea autorilor a fost posibilă cu ajutorul tehnologiei. După ce au golit poşeta şi au luat banii, cei doi agresori au scos cartela din telefonul mobil şi au rămas în zonă. A fost o greşeală pe care poliţiştii au speculat-o imediat, iar în mai puţin de trei ore i-au prins pe autorii faptelor de tâlhărie.

Au fost constituite mai multe echipe operative formate din poliţişti ai Secţiei Burdujeni, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroului de Ordine Publică şi Biroului Rutier, care, în cooperare cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava, au verificat atent zona în care se bănuia că se află cei doi indivizi. În plus, la toate ieşirile din Suceava s-au efectuat filtre în vederea verificării autoturismelor şi a persoanelor suspecte.

Eforturile au dat roade, iar la intersecţia dintre Calea Unirii şi strada Bujorilor din Burdujeni un echipaj de poliţie a depistat două persoane suspecte de sex masculin.

 

Bunurile furate cu câteva ore mai devreme, găsite asupra celor doi

Mircea-Ionuţ Iasciuc, de 24 de ani, şi Constantin-Claudiu Aniţa, de 28 de ani, ambii din municipiul Dorohoi, s-au dovedit a fi persoanele căutate. Asupra lor au fost găsite bunurile furate cu câteva ore mai devreme, motiv pentru care cei doi au fost ridicaţi şi duşi la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Suceava.

„Cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul poliţiei, cercetările fiind continuate pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora. După audierea acestora şi asigurarea materialului probator, cei doi au fost preluaţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani, bărbaţii fiind bănuiţi de comiterea mai multor tâlhării pe raza judeţului vecin”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Iasciuc şi Aniţa s-au alăturat celui de-al treilea individ care a participat la cele cinci tâlhării din municipiul Botoşani, respectiv Dragoş Moroşanu, de 20 de ani, tot din Dorohoi. Acesta a fost prins în aceeaşi zi când s-a derulat acţiunea de la Suceava.

Ulterior, pe numele celor trei judecătorii din Botoşani au emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au jefuit o femeie în scara blocului şi au plecat cu „uriaşa” sumă de 20 de lei.
 Vizualizări articol: 8604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Au jefuit o femeie în scara blocului şi au plecat cu „uriaşa” sumă de 20 de lei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei