Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2016 - Anul XXI, nr. 283 (6396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără permis

Un tânăr băut la volan a intrat cu maşina într-un gard, în timp ce era urmărit de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 26 de ani din oraşul Vicovu de Sus s-a ales cu dosar penal după ce, urmărit fiind de poliţişti pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar, a intrat cu maşina într-un gard şi a încercat să se facă nevăzut. El a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să fugă, verificările făcute ulterior arătând că acesta conducea fără permis şi consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Întregul incident s-a produs duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, pe strada Calea Bucovinei din oraşul Vicovu de Sus. Un echipaj din cadrul poliţiei oraşului a efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă cel aflat la volan a refuzat să oprească şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului şi după ce au parcurs o distanţă de aproximativ 900 de metri, într-o curbă, din cauza vitezei şi a carosabilului acoperit cu zăpadă, şoferul urmărit a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu autoturismul într-un gard din beton. După impact, două persoane de sex masculin au coborât din interior şi au fugit în direcţii diferite, poliţiştii pornind în urmărirea conducătorului auto, care a fost prins şi imobilizat. El a fost apoi identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani, din oraşul Vicovu de Sus. Tânărul mirosea a alcool şi a fost transportat la sediul poliţiei pentru verificări. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta are permisul de conducere reţinut din 11 august 2015, fără drept de circulaţie, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele lui poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr băut la volan a intrat cu maşina într-un gard, în timp ce era urmărit de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr băut la volan a intrat cu maşina într-un gard, în timp ce era urmărit de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei