Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2016 - Anul XXI, nr. 283 (6396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului „Petru Rareş” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava organizează vineri, de la ora 18.00, „Spectacol de Crăciun”, eveniment caritabil care va reuni o serie de momente artistice susţinute de elevii instituţiei. Manifestarea va fi găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor şi va fi transmisă în direct pe pagina online a cotidianului Monitorul de Suceava, www.monitorulsv.ro.

Elevii şi-au arătat generozitatea de nenumărate ori şi o vor face şi în acest an, banii adunaţi la balul de Crăciun al Colegiului Naţional „Petru Rareş” 2016 fiind direcţionaţi către două cauze – cea a Ioanei Sorina Amariţei şi cea a familiei Curic din Mihoveni, Şcheia.

Ioana Sorina Amariţei din Moldoviţa, elevă din clasa a XII-a, a ajuns, în urma unui accident, imobilizată la pat şi nu se poate deplasa decât în scaun cu rotile. Singura şansă ca Ioana Sorina să mai meargă vreodată este un anumit tip de terapie recuperatorie în poziţie verticală, cu roboţi de mobilizare generală, disponibilă în România doar la o clinică privată din Târgu Mureş, terapie aplicată susţinut, în primul an după accident. O serie de 14 zile costă 5.000 de lei. De asemenea, are nevoie zilnic de kinetoterapie. Tânăra a început un program de terapie recuperatorie, iar semnalele sunt pozitive.
Cât priveşte cei patru membri ai familiei Curic din Mihoveni, comuna Şcheia, aceştia nu au un venit constant, trăind doar din pensia de handicap şi din mila vecinilor.

„Doamna Dorica este bolnavă, suferind de probleme cardiace şi complicaţii la ficat, iar soţul dânsei, Călin, are grave probleme la ambii ochi. Cele două fetiţe, Ana Maria şi Georgiana, de 9, respectiv 11 ani, au un grad ridicat de handicap, suferă de epilepsie, mergând regulat la Târgu Mureş pentru tratament”, au transmis organizatorii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului „Petru Rareş” Suceava.
 Vizualizări articol: 2295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului „Petru Rareş” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei