Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2016 - Anul XXI, nr. 241 (6354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dotări

Fosta CNADNR cumpără utilaje pentru a finaliza șoseaua de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), fosta Companie Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, a anunțat ieri că va achiziționa utilaje pentru a finaliza în regie proprie o serie de investiții în drumuri. Directorul CNAIR, Cătălin Homor, a precizat prin intermediul unui comunicat de presă că noile utilaje pe care această companie le va achiziționa vor fi folosite inclusiv pentru finalizarea lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Suceava, care ar trebui să fie terminate până la sfârșitul anului viitor. „Pentru a creşte gradul de independenţă la intervenţii şi lucrări de întreţinere, reparaţii, lucrări în regie proprie, CNAIR a decis dotarea companiei de drumuri cu o serie de utilaje reprezentând echipe mobile de intervenţii de urgenţă.  Achiziţionarea unui număr mare de utilaje şi maşini pentru construcţia de drumuri va da posibilitatea regionalelor şi secţiilor de drumuri să execute lucrări de întreţinere pe timp de vară şi pe timp de iarnă şi lucrări de reparaţii de anvergură şi complexitate mai mare decât în trecut. Asigurarea de mijloace şi tehnologii moderne şi de mare eficienţă va spori capacitatea tehnică a companiei de a putea duce la bun sfârşit orice lucrare preconizată”, a spus Cătălin Homor. El a adăugat că noua strategie a companiei este ca fiecare Direcție Regională de Drumuri și Poduri să poată finaliza în regie proprie un proiect de o complexitate medie, unul dintre acestea fiind varianta de ocolire a Sucevei.

Reamintim că în cursul lunii septembrie, ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, și directorul CNAIR, Cătălin Homor, au efectuat o vizită de lucru la șoseaua de centură a Sucevei, dând asigurări că investiția va fi terminată în regie proprie, la sfârșitul anului viitor. Lucrările la centura ocolitoare a Sucevei, în lungime totală de 12,42 kilometri, au debutat în anul 2008. Până acum a fost dat în folosință doar un singur tronson din cele trei, cel de la Șcheia la Pătrăuți, în lungime de 5,2 kilometri. Restul lucrărilor au un grad de execuție de 85%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta CNADNR cumpără utilaje pentru a finaliza șoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fosta CNADNR cumpără utilaje pentru a finaliza șoseaua de centură a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei