Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2016 - Anul XXI, nr. 241 (6354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

Oportunităţile de accesare a fondurilor europene vor fi prezentate la „Cafeaua cu finanţări” de la CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oportunităţile de accesare de fonduri prin promovarea de proiecte europene vor fi prezentate la ediţia de luna aceasta a „Cafelei cu finanţări”, manifestare organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. „Cafeaua cu finanţări” din luna octombrie va avea loc pe 27 octombrie, începând cu ora 16:30, la etajul al doilea, sala 4, din incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Consultanţii acestei instituţii din cadrul Departamentului de Programe de Finanţare vor prezenta oportunităţile de finanţare şi condiţiile principale  care trebuie îndeplinite pentru obţinerea de fonduri nerambursabile în vederea înfiinţării, creării şi dezvoltării unei activităţi antreprenoriale.

„Ne propunem să organizăm astfel de întâlniri o dată pe lună şi să dezbatem în cadrul întâlnirii câte un program de finanţare dedicat antreprenorilor. Astfel, vom pune bazele unor noi proiecte de business şi vom fructifica oportunităţile oferite de Uniunea Europeană”, a declarat preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu. El a adăugat că în cadrul întâlnirii de luna aceasta de la „Cafeaua cu finanţări” vor fi dezbătute ghidurile de finanţare pentru „România Start Up”, lansat de Ministerul Fondurilor Europene pe 31 august 2016, care are scopul de a încuraja antreprenoriatul în rândul celor care au o idee de afacere, din cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020. Tot în cadrul discuţiilor vor fi prezentate şi ghidul de finanţare pentru „Priorităţi de investiţii 2.2 Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor”, beneficiari eligibili fiind întreprinderile mici şi mijlocii non-agricole din mediul urban şi rural, în scopul realizării unor investiţii.

Participarea la ediţia de luna aceasta a „Cafelei cu finanţări” este gratuită, iar participanţii trebuie să confirme că vor fi prezenţi la manifestare la telefonul 0230-521.506.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oportunităţile de accesare a fondurilor europene vor fi prezentate la „Cafeaua cu finanţări” de la CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 1394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oportunităţile de accesare a fondurilor europene vor fi prezentate la „Cafeaua cu finanţări” de la CCI Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei