Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2016 - Anul XXI, nr. 231 (6344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distrugeri

Trei incendii au provocat pagube importante, la sfârşit de săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Focul a făcut pagube importante în judeţ la sfârşitul săptămânii trecute, când două gospodării şi un magazin au căzut pradă flăcărilor.

Un prim incendiu a izbucnit vineri la prânz, în jurul orei 13.00, în gospodăria unei femei de 69 de ani, din comuna Buneşti. La un moment dat femeia şi fiul ei au observat că a luat foc acoperişul de la şura unde se află grajdul pentru animale. La faţa locului au ajuns două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, care au lichidat incendiul, stabilind cauza producerii incendiului un cablu electric defect de la alimentarea cu energie a grajdului.Şura cu grajdul pentru animale a fost distrusă în proporţie de 50%, iar valoarea pagubelor este de aproximativ 5.000 de lei.

În aceeaşi seară un puternic incendiu avea să distrugă un magazin din localitatea Bilca, focul fiind observat în jurul orei 23.10. La faţa locului au intervenit trei autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, care după două ore au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul. În urma cercetărilor pompierii au stabilit că sursa de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, mijlocul de producere fiind un cablu electric defect din podul de lemn al magazinului, care a aprins câteva mase plastice.Au ars parţial pereţii din material lemnos ai magazinului, pe partea interioară, precum şi mărfurile alimentare şi nealimentare expuse pentru vânzare.Valoarea pagubelor produse este foarte mare şi se ridică la aproximativ 60.000 de lei, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru distrugere din culpă.

Sâmbătă seara, în jurul orei 18.55, la locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din oraşul Broşteni, a izbucnit un incendiu la o anexă formată din bucătărie de vară, garaj şi magazie, pe o suprafaţă de aproape 140 de metri pătraţi. La faţa locului au ajuns membrii Formaţiunii Civile de Pompieri Voluntari din oraşul Broşteni, care au reuşit stingerea incendiului. Cercetările poliţiei au dus la concluzia că în acea seară, în jurul orei 18.00, proprietarul a aprins focul la centrala aflată în acea anexă şi a plecat de acasă. Din cauza coşului de fum care era amplasat în preajma unor materiale combustibile a izbucnit un incendiu în podul anexei, extinzându-se asupra garajului şi a magaziei. Valoarea pagubelor s-a ridicat la circa 50.000 de lei, locuinţa nefiind asigurată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei incendii au provocat pagube importante, la sfârşit de săptămână.
 Vizualizări articol: 2201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei incendii au provocat pagube importante, la sfârşit de săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei