Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2016 - Anul XXI, nr. 194 (6307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie

Fostul preşedinte al CJ Suceava propune folosirea autobuzelor pe aeroport pentru transferul pasagerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, propune ca pasagerii care vin sau pleacă de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” să fie preluaţi de două autobuze. Actual consilier judeţean, Cătălin Nechifor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că face această propunere în contextul în care l-a auzit pe actualul şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, că a propus construirea unei copertine la terminalul de sosiri pentru a-i proteja pe pasagerii care nu au loc în incintă până a ajunge să-şi facă formalităţile vamale.

Cătălin Nechifor a arătat că în luna decembrie a anului trecut Consiliul Judeţean a adoptat o hotărâre prin care o parte dintre clădirile Centrului Economic Bucovina Suceava au fost transferate către aeroport, inclusiv pentru amenajarea unui terminal pentru sosiri. „De câteva luni nu s-a mai întâmplat nimic legat de acest proiect, însă ne plângem că aeroportul nu e suficient de mare. Aerogara pare mare, însă foarte mult spaţiu este folosit pentru altceva, pentru vamă, de cei de la SRL sau cu alte destinaţii. Actualul terminal de sosiri este insuficient ca spaţiu, şi acesta este motivul pentru care am transferat acele clădiri către aeroport”, a explicat Nechifor, care a spus că amenajarea „unei şoapre” nu reprezintă o soluţie, iar dacă se realizează, aceasta nu s-ar potrivi cu actuala clădire a aerogării. Cătălin Nechifor a spus că nici construcţia acestei „şoapre” nu ar rezolva problema, având în vedere că pasagerii tot ar trebui să se deplaseze pe jos până când ajung la adăpost.

În aceste condiţii, el a propus achiziţionarea a două autobuze care să-i preia pe rând pe pasageri sau să-i transporte de la terminalul de plecări până la avion.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul preşedinte al CJ Suceava propune folosirea autobuzelor pe aeroport pentru transferul pasagerilor.
 Vizualizări articol: 3127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Fostul preşedinte al CJ Suceava propune folosirea autobuzelor pe aeroport pentru transferul pasagerilor2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei