Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2016 - Anul XXI, nr. 121 (6234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Blestemul flăcărilor

Incendiu pus intenţionat la gospodăria ginerelui primarului din Milişăuţi. Anul trecut a ars casa aceleiaşi familii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii încearcă de câteva zile să dea de urma unui individ care a incendiat o anexă dintr-o gospodărie aflată în proprietatea ginerelui şi fiicei primarului oraşului Milişăuţi, Mircea Laurus. Anul trecut, în luna februarie, un alt incendiu, de proporţii mult mai mari, a distrus complet casa cuscrilor lui Mircea Laurus, în care se aflau şi fiica şi nepoţii săi. Atunci, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, însă păgubiţii, în frunte cu Mircea Laurus, au convingerea că şi atunci incendiul a fost provocat.

Revenind la incendiul de acum câteva zile, în noaptea de 20 spre 21 mai, în jurul orei 2.30, pompierii au intervenitla un incendiu izbucnit la o anexă a unei case în construcţie, proprietatea lui Cosmin Hreniuc. Focul s-a propagat şi la colţul acoperişului, însă din fericire a fost localizat la timp, pagubele fiind limitate. Cauza incendiului, rezultată în urma anchetei pompierilor, a fost folosirea unei surse de aprindere pentru a genera incendiul. În încercarea de a ajunge la autor, poliţiştii au folosit câini de urmă, ancheta fiind încă în curs.

Contactat de reporterii Monitorului de Suceava, Mircea Laurus a declarat că  autorul nu îl vizează pe el, ci pe ginerele său. Laurus a dat de înţeles că ştie şi cine este autorul.

„Ginerele meu are un magazin, sunt persoane pe care le-a dat pe mâna poliţiei de-a lungul timpului. E cineva care când se îmbată dă foc la case, şi-a făcut un obicei”, a spus Mircea Laurus. El a mai spus că nu poate pronunţa nume atâta timp cât suspectul nu a fost pus sub acuzare.

La Milişăuţi s-au mai înregistrat cazuri de incendieri intenţionate.

Anul trecut, în luna august, a fost incendiată casa a doi tineri care în acea noapte petreceau la propria lor nuntă, într-un local din Rădăuţi. Atunci, focul a fost pus în spatele şurii, cu un lichid inflamabil, şi s-a extins până la casă, provocând pagube mari inclusiv la anexele unui vecin. Dosarul privind acest incendiu a rămas cu AN (autori necunoscuţi) şi acum, la nouă luni de la comiterea faptei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu pus intenţionat la gospodăria ginerelui primarului din Milişăuţi. Anul trecut a ars casa aceleiaşi familii.
 Vizualizări articol: 9693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Incendiu pus intenţionat la gospodăria ginerelui primarului din Milişăuţi. Anul trecut a ars casa aceleiaşi familii4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei