Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2016 - Anul XXI, nr. 121 (6234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voiajor

Hoţ încarcerat de poliţişti, după ce anul trecut a comis mai multe furturi din locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 23 de ani a fost prins de poliţişti duminică şi apoi încarcerat, după ce acesta ar fi comis mai multe furturi din locuinţele unor săteni din comuna Vultureşti, în timpul anului trecut. Ştefan Gabriel Ungureanu, cu domiciliul în comuna Drăgăneşti, din judeţul Prahova, adunase nu mai puţin de patru dosare penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de furt şi de tentativă la infracţiunea de furt. Toate acestea au fost comise în perioada  1 iunie - 5 noiembrie 2015, cât acesta a locuit la diferite adrese din comuna Vultureşti. Tânărul a sustras din locuinţele a doi proprietari din comună bani şi obiecte în valoare de circa 6.700 de lei. Imediat după comiterea faptelor, Ştefan Gabriel Ungureanu a părăsit comuna Vultureşti, fără a se cunoaşte locaţia unde se afla, acesta sustrăgându-se de la urmărirea penală. După instrumentarea furturilor comise de Ungureanu, a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de acesta, el având în acest moment calitatea de inculpat, într-un dosar cumulat din cele patru dosare în care a fost acuzat. În urma căutărilor întreprinse de poliţişti şi după obţinerea unor informaţii cu privire la locul în care s-ar afla inculpatul, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Preuteşti s-au deplasat în municipiul Slatina din judeţul Olt, unde l-au identificat pe inculpat şi de unde l-au adus pentru audieri la Secţia de Poliţie Rurală din Preuteşti. În urma audierilor în faţa procurorului, Ştefan Gabriel Ungureanu a fost reţinut luni pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În timpul zilei de marţi inculpatul a fost dus la reconstituire în comuna Vultureşti, în locaţiile de unde acesta a comis furturile, iar mai târziu a fost prezentat în faţa judecătorilor de la Judecătoria Fălticeni, care au emis pe numele său un mandat de arest preventiv pentro 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ încarcerat de poliţişti, după ce anul trecut a comis mai multe furturi din locuinţe.
 Vizualizări articol: 2874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ încarcerat de poliţişti, după ce anul trecut a comis mai multe furturi din locuinţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei