Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2016 - Anul XXI, nr. 104 (6217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 – 11 mai

Duminică, 8 mai

Zilele „Matei Vişniec”, ediţia a IV-a, Rădăuţi

De laora 19.00, la Casa de Cultură Rădăuţi se va juca piesa „Cerere în căsătorie” (Anton Cehov), în interpretarea actorilor de la Teatrul Satiricus din Chişinău.

 

Luni, 9 mai

Zilele „Matei Vişniec”, ediţia a IV-a, Suceava

La ora 10.30 va începe o conferinţă de presă la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava. La ora 12.00, Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava: Întâlnire cu Matei Vişniec şi invitaţii lui: Jerome Carassou, Petre Raileanu, Ioan Cristescu, Attila Vizauer, Mihai Lungeanu. Lansarea volumelor: „Iubirile de tip pantof, iubirile de tip umbrelă…”, Editura Cartea Românească, „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele / Le bonhomme de neige qui voulait rencontrer le soleil”, Editura Arthur. Ediţie Bilingvă, „Dada în direct”, Tracus Arte, Bucureşti, 2016. Colocviul „O sută de ani de Dada”.

Începând cu ora 15.30, la Uzina de apă – „Buzunarul cu pâine” – TIP Bucureşti. La ora 16.00, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, „Cerere în căsătorie” (Anton Cehov) – Teatrul Satiricus, Chişinău. De la ora 17.00, la Uzina de apă, piesa „Buzunarul cu pâine” – TIP Bucureşti, urmată la ora 19.30, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, de Festivitatea de premiere - Concursul naţional de dramaturgie „Matei Vişniec” şi piesa “Angajare de clovn”, în interpretarea actorilor de la Teatrul Satiricus din Chişinău.

 

Marţi, 10 mai

Zilele „Matei Vişniec”, ediţia a IV-a, Rădăuţi

La ora 12.00, la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi va avea loc o întâlnire cu Matei Vişniec şi invitaţii lui, conferinţă. La ora 19.00, la Casa de cultură Rădăuţi, lansarea cărţilor: „Iubirile de tip pantof, iubirile de tip umbrelă…”, Editura Cartea Românească, „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele / Le bonhomme de neige qui voulait rencontrer le soleil”, Editura Arthur, Ediţie Bilingvă, Piesa “Angajare de clovn”, în interpretarea actorilor de la Teatrul Satiricus din Chişinău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 3160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei