Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2016 - Anul XXI, nr. 104 (6217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Izvoarele Sucevei

Țigări de contrabandă de aproape 30 de mii de euro, depistate de polițiștii de frontieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un transport important de țigări de contrabandă a fost deturnat la primele ore ale zilei de ieri, după o acțiune a lucrătorilor de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Izvoarele Sucevei. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, în noaptea de marți spre miercuri, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană. În jurul orei 00.30, un echipaj al Poliţiei de Frontieră a oprit în trafic, pe comunicația Izvoarele Sucevei-Ghicea, la aproximativ 1 km de frontiera de stat, un autoturism de teren marca Mitsubishi, condus de cetăţeanul român Neculai H., de 45 de ani. Cu ocazia controlului, lucrătorii de la graniță au observat în interiorul autoturismului un colet cu țigări, condiții în care au procedat la cercetarea zonei, în apropiere fiind descoperite încă șapte colete care conțineau țigări din același lot. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii bărbatului, autoturismului și țigărilor la sediul Poliţiei de Frontieră, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 12.250 de pachete de ţigări marca Marble. Țigările, în valoare de 122.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul de teren, evaluat la 13.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului, iar cetățeanul român este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, a precizat comisarul-șef Poroch-Serițan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de contrabandă de aproape 30 de mii de euro, depistate de polițiștii de frontieră.
 Vizualizări articol: 6887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Țigări de contrabandă de aproape 30 de mii de euro, depistate de polițiștii de frontieră4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei