Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2016 - Anul XXI, nr. 104 (6217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Băut şi fără permis de conducere, un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta la Brodina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Brodina, băut şi fără permis de conducere, s-a răsturnat cu motocicleta marţi după-amiază, pe un drum pietruit din localitate. Accidentul a avut loc în jurul orei 16.50, în timp ce Ioan Z., de 41 de ani, aflat pe o motocicletă marca Kymco, se deplasa prin satul Brodina de Jos. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat cu roata din faţă într-un şanţ, după care s-a răsturnat. În urma impactului bărbatul a fost rănit uşor, iar poliţiştii sosiţi la locul accidentului au început cercetările. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar verificările motocicletei cu care circula bărbatul au arătat că acesta nu avea montată nici o plăcuţă de înmatriculare. Ulterior victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Verificările făcute de poliţişti în baza de date a poliţiei au stabilit faptul că cel aflat pe motocicletă nu are permis de conducere, iar vehiculul pe două roţi, după seria inscripţionată pe şasiu, nu are un corespondent între motocicletele înmatriculate. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În dimineaţa aceleiaşi zile, un bărbat de 55 de ani din comuna Mănăstirea Humorului, aflat la volanul unui autoturism marca Citroen, a fost oprit pentru control de o patrulă a Serviciului Rutier,  pe DN 17, în localitatea Păltinoasa. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din data de 14 aprilie 2016. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis de conducere, un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta la Brodina.
 Vizualizări articol: 3689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băut şi fără permis de conducere, un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta la Brodina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei