Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2016 - Anul XXI, nr. 96 (6209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   23 imagini |   ø fişiere video

„Bunul-gust românesc”

Compania Raitar a deschis la Fălticeni al doisprezecelea magazin, cel mai mare de până acum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Raitar a inaugurat joi, 21 aprilie, la Fălticeni, al doisprezecelea magazin, cel mai mare de până acum, cu produse 100% româneşti. În magazinul Raitar de pe strada Doi Grăniceri, bl. 12, parter (la ieşirea din Fălticeni spre Roman) oricine poate să-şi umple „coşul zilnic” cu produse de cea mai bună calitate. „Bunul-gust românesc” într-un singur coş, unde pot intra o gamă variată de produse tradiţionale realizate după vechi reţete româneşti specifice zonei, transmise şi păstrate din generaţie în generaţie, în principal preparate realizate din carne proaspătă de cea mai înaltă calitate, alături de o bogată gamă de condimente.

Pe lângă produsele din carne, în magazinul Raitar din Fălticeni gospodinele pot găsi şi alte produse româneşti, de la producători locali, brânzeturi (brânză din lapte de oaie, brânză proaspătă din lapte de vacă, telemea din lapte de vacă, telemea din lapte de oaie, caşcaval şi smântână), peste 20 de condimente la vrac, dulceţuri naturale, zacuscă, peşte și preparate din pește, pâine bine rumenită, muştar „de Suceava”, astfel că nici un client nu iese nemulţumit din acest magazin. Proprietarul magazinelor Raitar, Grigore Florea, ne-a spus că oamenii trebuie să ştie care este importanța cărnii pentru organism. Carnea este principala sursă de proteină cu valoare biologică ridicată, care măreşte rezistenţa organismului. O carne de calitate, aşa cum pot găsi consumatorii şi în magazinele Raitar, conţine, pe lângă proteine, acizi graşi saturaţi şi aminoacizi esenţiali, fiind o foarte bună sursă de fier.

„Noi ţinem la calitate: calitatea ingredientelor folosite, calitatea personalului, care este specializat, calitatea produselor finite care ajung la vânzare. Încurajăm şi sprijinim consumul produselor autohtone. La noi în magazine se găsesc produse pentru toate buzunarele. Avem și produse scumpe, la care costurile sunt mari, dar avem şi produse cu prețuri accesibile, pentru cei cu venituri mai mici. Oricum, raportul preţ-calitate este real și corect. Echipa Raitar lucrează la standarde ridicate de calitate, de la inginerii care îşi desfăşoară activitatea în procesul de producţie, până la personalul care vinde produsele noastre. Investim în tehnologie, pentru a putea veni în faţa consumatorilor cu produse în care pot avea încredere 100%. Nu spunem că nu folosim aditivi alimentari, dar în proporţii mici și numai conform cu legislaţia în vigoare”, ne-a spus proprietarul Raitar, companie fondată încă din 1991, în comuna Cornu Luncii.

 

Reţete specifice zonei, cu materii prime româneşti

Raitar, companie fondată cu capital 100% românesc, se mândreşte cu o dezvoltare firească, etapizată, dar sigură şi temeinică. „Nu am investit inutil în producţie şi nici nu am deschis sute de magazine într-un an, dar cele 12 magazine ale noastre sunt aproape de clienţii noştri şi de nevoile lor”, a precizat Grigore Florea. El a mizat încă de la începutul afacerii pe varietate, prospeţime, reţete specifice zonei, ceea ce a făcut să câştige încrederea tot mai multor consumatori. De ani de zile şi-a propus, şi în mare parte a reuşit, să-i înveţe pe români, din țară sau care lucrează peste hotare, dar şi pe străini, că bucatele gustoase din Bucovina pot să-şi găsească loc pe orice masă, și mai ales de Paşte şi de Crăciun.

„Mi-am dorit întotdeauna ca oamenii să aibă încredere în produsele Raitar, care sunt fabricate după reţete consacrate, care au certificate de calitate. Oricând sunt întrebat despre produsele din carne, despre mezeluri, specialităţi, pot să dau detalii oricui, pentru că sunt foarte sigur de ce am pus în ele. Materia primă o achiziționez doar din România. Mi-aş dori ca statul, legiuitorii să sprijine mai mult şi conştient producătorii autohtoni. Şi presa ar trebui să organizeze campanii de lungă durată de susţinere a produselor româneşti”, şi-a exprimat punctul de vedere Florea.

 

Raitar, preferat şi de românii din străinătate

Membru fondator al Asociaţiei „Produs în Bucovina”, Raitar are deschise magazine în judeţul Suceava (municipiile Suceava şi Fălticeni) dar şi în Iaşi şi Botoşani. De asemenea, produse Raitar se găsesc şi în supermarketuri din Capitală, dar şi în magazine din Anglia, Italia, Belgia, Olanda, Franța etc. ”Le mulţumesc românilor din străinătate pentru că aleg să consume produse din Bucovina. În această perioadă trimitem pachete pe comandă în toată Europa. În acest fel, ei susţin producătorii români, dar îi ajută şi pe românii din ţară să-şi păstreze locurile de muncă”, a spus Grigore Florea.

Păstrând o balanţă între productivitate şi eficienţă, Raitar îşi propune să investească și în tehnologie şi să convingă prin calitate, preţuri bune, servicii că merită să fie în  topul preferinţelor românilor din ţară şi din străinătate. Pentru cei care încă nu s-au hotărât ce vor pune în coşul zilnic și mai ales în coşul de Paşte, Raitar recomandă muşchiul file afumat, jambonul afumat fără os, slăninuţa ţărănească, scăriţa afumată, muşchiul file crud-uscat, muşchiul file ţărănesc, pastrama ţărănească de vită, pastrama ţărănească din ceafă de porc, pieptul ţărănesc condimentat, guşa cu boia, rasoalele afumate, coastele de oaie, şunca presată, rulada din piept curcan etc. Pentru detalii suplimentare puteţi intra și pe www.raitar.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Raitar a deschis la Fălticeni al doisprezecelea magazin, cel mai mare de până acum.
 Vizualizări articol: 6405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Compania Raitar a deschis la Fălticeni al doisprezecelea magazin, cel mai mare de până acum5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei