Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2016 - Anul XXI, nr. 96 (6209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   21 imagini |   ø fişiere video

Showul talentelor

“Elevii au talent”, spectacolul micilor artişti de la Şcoala Gimnazială Nr. 1

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O inițiativă îndrăzneață a unui grup de copii creativi, susținuți și organizați de cadre didactice receptive și cu multă dăruire, a fost rețeta spectacolului „Elevii au talent”, organizat în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Micii artiști din clasele primare, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, au fost apreciați de colegi, profesori şi părinți, au fost răsplătiți cu aplauze, iar membrii juriului au remarcat calitățile artistice, interpretarea și munca elevilor.

Deși la început s-a dorit a fi o simplă acțiune la nivelul clasei a IV-a B, treptat ideea de “Elevii au talent” s-a extins la nivelul tuturor claselor a III-a și a IV-a. Un grup de copii inimoși, Iulia Rusu, Bianca Ionescu, Matei Baban și Rareș Domunco, s-au implicat în organizarea activității: de la înscrierea și preselecția elevilor și până la crearea diplomelor, atragerea sponsorilor și alegerea juraților.

“Reacțiile celor 200 de spectatori ne-au arătat că munca organizatorilor nu a fost în zadar. Bucuria care s-a citit pe fața fiecăruia a demonstrat că activitatea a fost un real succes”, a punctat prof. Adina Grigoraş.

La rândul său, prof. Lăcrămioara Toma, directoarea adjunctă a şcolii, a arătat că “asigurarea cadrului de exersare și de cultivare a diferitelor înclinații implică muncă, dar și o modalitate de a cunoaște pasiunea, imaginația, creativitatea, visarea și jocul copiilor noștri”.

 

Laureaţii

Marele premiu “Elevii au talent” a fost adjudecat de Karolina Longher şi Fabian Doroftei, cei doi dansând împreună de aproximativ doi ani de zile, timp în care evoluţia lor s-a făcut remarcată atât pe plan local, cât şi naţional, fiind îndrumaţi de Vlad Palamariu. Anul trecut au obţinut o clasare pe podiumul Campionatului Naţional de Dans Sportiv pe Clase, de la Cluj, iar anul acesta au participat la preselecţiile binecunoscutului show de televiziune “Românii au talent”.

“Mi-a fost destul de uşor să le descopăr calităţile deoarece sunt doi copii foarte respectuoşi, muncitori şi talentaţi. Viitorul lor de dansatori sună foarte bine, anul viitor ţintind spre titlul de campioni naţionali la dansuri Latino, categoria de vârstă 12-13 ani. Sunt mândru să antrenez astfel de copii şi sper ca în viitorul apropiat din ce în ce mai mulţi copii să descopere această minunată artă: dansul sportiv. Vreau să mulţumesc pe această cale părinţilor tuturor copiilor pentru încrederea acordată şi colegilor mei, Andrei Palamariu şi Anca Dumitrean, care fac o treabă foarte bună în descoperirea viitorilor campioni”, a arătat Vlad Palamariu.

Premiul I a mers către Ioana Duceac, formația de dans Hard Rock, şi Rafaela Barac, locul al II-lea a fost ocupat de Sofia Amăriuchi, Iarina Popa şi Sabina Nechifor, iar pe poziţia a III-a s-au clasat Mara Struț, Răzvan Posmangiu şi Iustina Cuțui.

Cel mai carismatic concurent a fost desemnată Ancuţa Radu, iar menţiuni au primit Alexandra Gribincea, Ioan Marco, Dadiana Cornilă şi Ariadna Cornilă.

Iulia Rusu, una dintre elevele implicate în desfăşuarea evenimentului, a menţionat că “<Elevii au talent> a fost un concept nou pentru şcoala noastră. Concursul a fost surprinzător de frumos, ceea ce ne-a făcut foarte bucuroşi. Chiar dacă emoţiile au fost uriaşe, copiii au reuşit să facă faţă provocării. A fost foarte greu să alegem câştigătorii, dar nu regretăm nimic”.

“Pot spune doar că suntem mândri că suntem profesorii unor copii atât de talentaţi”, a completat la rândul său prof. Ştefania Domunco. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Elevii au talent”, spectacolul micilor artişti de la Şcoala Gimnazială Nr. 1.
 Vizualizări articol: 4224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Elevii au talent”, spectacolul micilor artişti de la Şcoala Gimnazială Nr. 10.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei