Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2016 - Anul XXI, nr. 50 (6163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Florăria Mi Alma din Suceava a împlinit un an de activitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai cunoscute florării din Suceava, Mi Alma, împlineşte astăzi, în prima zi a primăverii, un an de activitate, timp în care, prin calitatea şi frumuseţea buchetelor şi a aranjamentelor florale oferite, a reuşit să câştige o clientelă extrem de numeroasă, dar în special fidelă. Florăria Mi Alma este situată în cartierul George Enescu, în staţia de autobuz Nordic, fiind o florărie unică în municipiul Suceava prin modul în care a fost amenajat atât spaţiul exterior, cât şi cel interior.

Aşa cum ne-a declarat administratorul florăriei, Adina Radeş, într-o perioadă relativ scurtă, de un an, cea mai mare parte a celor care au trecut pragul florăriei au devenit clienţi fideli, „şi apreciem lucrul acesta şi ne bucură că le place modul în care se lucrează la Mi Alma”. Adina Radeş a spus că primul an de activitate a fost unul plin de provocări, de inspiraţie, dar şi de multă muncă pentru perfecţionare, astfel încât clienţii să fie din ce în ce mai mulţumiţi. „A fost un an frumos, plin de inspiraţie. Un an în care nu am făcut nimic altceva decât să transformăm pasiunea şi iubirea faţă de flori într-o meserie şi într-un stil de viaţă. Am încercat să aducem bucurie şi să transmitem sentimente frumoase cu fiecare aranjament sau buchet de flori făcut de noi. Este un sentiment foarte plăcut să fii mereu înconjurat de flori, să le îngrijeşti şi să le oferi din suflet. Şi mai mult, ne încântă surpriza, bucuria şi emoţia celor cărora le livrăm flori, când deschid uşa şi nici nu se aşteaptă să fim noi acolo, cu un buchet sau un coş cu flori frumos dichisit şi cu un mesaj din partea celor dragi, mesaje trimise de multe ori chiar de foarte departe”, a mărturisit Adina Radeş.

 

Cursuri de specializare cu unii dintre cei mai cunoscuţi florişti din lume

Ea a subliniat faptul că un lucru extrem de important pentru angajaţii florăriei este acela de a fi aproape de clienţi şi de a le oferi acestora cele mai frumoase buchete sau aranjamente florale. „Avem o deschidere foarte mare către clienţii noştri, iar ei ne aleg să le fim alături, prin florile şi aranjamentele noastre, la cele mai importante evenimente din viaţa lor. Şi vreau să le mulţumim pentru că ne dau ocazia să le colorăm zilele de naştere, să transmitem prin flori sentimente deosebite şi gânduri frumoase. Clienţii noştri sunt priviţi ca prietenii noştri, şi tocmai din acest motiv comunicăm foarte mult cu ei pe platformele de socializare şi apreciem încrederea lor în ideile şi profesionalismul nostru”, a mai spus Adina Radeş.
Trebuie spus că la perfecţionarea şi specializarea celor care lucrează la Florăria Mi Alma a contribuit într-o foarte mare măsură şi Andreea Stor, prin cursurile organizate la Floristiq Art, la care au participat florişti de talie internaţională precum Lana Bates, Alice Amber şi Andrey Kostin, cursuri cu tematică de specializare în tehnici de design floral. Adina Radeş a mai adăugat că şi pe viitor vor urma şi alte specializări, în prezenţa unor mari florişti internaţionali, „şi sperăm că toţi clienţii noştri vor fi încântaţi de noutăţile cu care vom veni”.

Florăria Mi Alma oferă aranjamente florale şi buchete pentru diverse evenimente şi ocazii, o mare varietate de plante de interior, oferind şi posibilitatea livrării acestora la domiciliu, comenzile fiind preluate la numărul de telefon 0731 616 072.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florăria Mi Alma din Suceava a împlinit un an de activitate.
 Vizualizări articol: 2611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Florăria Mi Alma din Suceava a împlinit un an de activitate2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Coliva de arpacaș Coliva este mai cunoscută, în general, drept un dulce ritualic oferit ca ofrandă, folosit de creștini fie de Bobotează, fie la pomenirea morților. Este un fel consistent și gustos, pe bază de grâu și nucă, iar în ultimii ani a... Citeşte