Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2016 - Anul XXI, nr. 15 (6128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Incendiu

Un furtun defect, aproape de a provoca o explozie devastatoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu s-a declanşat luni dimineaţă la o autoutilitară aflată într-o curte din satul Sf. Ilie, din comuna Șcheia, după ce un furtun de acetilenă a crăpat şi s-a aprins instantaneu. În urma izbucnirii focului, la un pas de a exploda au fost şi două butelii, aflate în imediata apropiere. Cei aflaţi la faţa locului au sunat urgent la 112, în jurul orei 10.12, şi un echipaj de pompieri a reuşit să stingă vâlvătaia.

Totul s-a întâmplat în curtea unei femei din comuna Șcheia, unde o echipă de angajaţi ai unei societăţi comerciale venise în jurul orei 9,00 pentru a monta instalaţia de gaze naturale şi contorul acesteia. Muncitorii şi-au pregătit sculele şi s-au pus pe treabă când, la un moment dat, furtunul de acetilenă al instalaţiei de sudat, aflat în interiorul maşinii, a cedat în zona racordului de lângă reductorul de presiune, provocând un puternic incendiu. Flăcările s-au extins cu repeziciune în interiorul autoutilitarei marca VW LT şi au cuprins întreg echipamentul. Pompierii au reuşit să intervină rapid, localizând şi reuşind stingerea incendiului în timp util şi evitând astfel o nenorocire, în interiorul maşinii existând două butelii extrem de periculoase în contact cu focul. Una dintre butelii conţinea oxigen, iar cealaltă era plină cu acetilenă, ambele extrem de inflamabile şi cu potenţial mare de explozie. Au ars sculele electrice şi mecanice din interior, autoutilitara fiind distrusă în proporţie de 90%. În timpul incendiului, din cauza căldurii mari, au crăpat şi trei geamuri termopan ale casei în curtea căreia se afla echipa de intervenţie, existând pericolul propagării incendiului la întreaga casă. Echipajul de pompieri a reuşit lichidarea incendiului într-o oră, dar din păcate autoutilitara aparţinând unui bărbat de 65 de ani din comuna Adâncata, şeful echipei de muncitori, nu mai poate fi folosită. Pagubele rezultate în urma incendiului au fost de circa 50.000 lei şi din fericire nu s-au înregistrat victime. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, urmând a stabili cine se face vinovat de producerea incendiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un furtun defect, aproape de a provoca o explozie devastatoare.
 Vizualizări articol: 2063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un furtun defect, aproape de a provoca o explozie devastatoare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu gutui Aceasta este una dintre vechile mâncăruri boierești, probabil de inspirație turcească. Foarte rafinată, combinația parfumată a gustului de pui cu aroma gutuilor este puțin folosită astăzi pe la noi, din păcate. Este la fel de ușor de preparat... Citeşte