Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 ian 2016 - Anul XXI, nr. 15 (6128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Licitaţii

RA-APPS nu reuşeşte să vândă hotelul şi restaurantul Gloria din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului de Stat nu reuşeşte să vândă hotelul şi restaurantul Gloria din Suceava, singurele proprietăţi pe care le mai are în judeţ. În cursul zilei de ieri a avut loc o nouă licitaţie pentru vânzarea celor două spaţii, însă nici de data aceasta nu s-a prezentat nici un ofertant. RA-APPS a reînceput să organizeze licitaţii pentru vânzarea hotelului şi restaurantului Gloria în ultima parte a anului trecut. Licitaţia de ieri a fost cea de-a patra organizată în acest scop. Dacă la prima licitaţie preţul de pornire a fost de 2,312 milioane de euro, plus TVA, la licitaţia de ieri acesta a scăzut până la suma de 2,051 milioane de euro, la care se adaugă TVA.

Complexul Gloria pe care încearcă să-l vândă RA-APPS este compus dintr-o construcție (demisol, parter şi două etaje) cu suprafața construită de 1.193 mp, o anexă de 84 mp şi una de 406 de mp. Hotelul are 23 de camere duble, 6 camere single, 3 apartamente, recepţie şi parcare. Restaurantul are capacitatea de 250 locuri. De asemenea, complexul are trei săli de protocol de 100, 8 și 6 locuri. Hotelul și restaurantul sunt dotate cu mijloace fixe şi obiecte de inventar.

Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat mai avea în proprietate, în judeţul Suceava, Casa de Oaspeţi, fosta reşedinţă a lui Nicolae Ceauşescu, care a fost vândută în anul 2012. Preţul încasat de RA-APPS la vremea respectivă pentru Casa de Oaspeţi a fost de 1,6 milioane de euro, sumă plătită de SC Comaliment SA. În momentul de faţă, fosta reşedinţă a lui Nicolae Ceauşescu a fost transformată în „Vila Casa de Oaspeţi”, oferind cazare în camere de patru şi cinci stele.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului RA-APPS nu reuşeşte să vândă hotelul şi restaurantul Gloria din Suceava.
 Vizualizări articol: 2999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
RA-APPS nu reuşeşte să vândă hotelul şi restaurantul Gloria din Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu gutui Aceasta este una dintre vechile mâncăruri boierești, probabil de inspirație turcească. Foarte rafinată, combinația parfumată a gustului de pui cu aroma gutuilor este puțin folosită astăzi pe la noi, din păcate. Este la fel de ușor de preparat... Citeşte