Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2015 - Anul XX, nr. 251 (6063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fărădelegi

Şapte suceveni au ajuns în arest într-o zi, pentru agresiuni, distrugere şi un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şapte suceveni au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava pe 26 octombrie, în baza ordonanţelor de reţinere pentru 24 de ore, pentru fapte de agresiune, tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere sau pentru fugă de la locul unui accident rutier.

Patru dintre cei care au ajuns în arest au fost implicaţi într-o răfuială în clubul Vegas din municipiul Vatra Dornei. Scandalul s-a petrecut sâmbăta trecută, un tânăr din localitate fiind agresat în incinta clubului de mai multe persoane.

În baza probatoriului administrat de poliţişti s-a procedat la reţinerea pe o durată de 24 de ore a lui Valentin Pardău, în vârstă de 24 de ani, pentru comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a unei infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, a lui Paul Ionuţ Voloşciuc, în vârstă de 34 de ani, pentru comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a unei infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, a lui Ștefan Răzvan Ungureanu, în vârstă de 23 de ani, pentru comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a unei infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei trei au fost identificaţi ca agresori ai tânărului mai sus amintit. Al patrulea reţinut, Andrei Sîrbu, în vârstă de 30 de ani, este fratele tânărului agresat de cei trei. Andrei Sîrbu a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de distrugere şi a unei infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a venit la club pentru a-şi apăra fratele.

 

Bărbat de 55 de ani, reţinut pentru lovire şi ameninţare

Tot pentru o agresiune a fost reţinut pentru 24 de ore şi un bărbat din Ilişeşti, Radu Moroşan, în vârstă de 55 de ani. Acum două zile, în jurul orei 8.45, poliţiştii Postului comunal Ilişeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că trei persoane s-au încăierat pe un drum public, în apropierea bisericii adventiste din localitate. Din ancheta poliţiei rezultă că un tânăr de 19 ani se deplasa pe drumul public, alături de o fată, iar lângă ei a oprit un autoturism în care se afla Radu Moroşan, care era însoţit de fiul său. Pe fondul unui conflict mai vechi, bărbatul de 55 de ani l-ar fi lovit pe tânărul de 19 ani. Tot luni, în urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

 

Prins la trei zile după ce a provocat un accident şi a fugit

Pe 26 octombrie, poliţiştii l-au prins şi pe Liviu Burlui, în vârstă de 21 de ani, din comuna Hânţeşti, care era căutat de trei zile pentru comiterea unui accident rutier.

Din ancheta poliţiei rezultă că vinerea trecută, pe 23 octombrie, în jurul orei 22.50, tânărul de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, pe DJ 208B, în localitatea de domiciliu, a acroşat cu maşina o localnică de 22 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului. Şoferul a părăsit locul faptei, poliţiştii identificând ulterior autoturismul implicat în accident, care avea date jos plăcuţele cu numerele de înmatriculare. După efectuarea de verificări suplimentare s-a constatat că maşina figura în bazele de date ca aparţinând unui bărbat din judeţul Tulcea, însă în scurt timp s-a stabilit că maşina era folosită de localnicul în vârstă de 21 de ani. Acesta a dispărut de la domiciliu, fiind identificat abia la începutul acestei săptămâni.  

Al şaptelea sucevean reţinut în cursul zilei de luni este Ioan Adrian Cerlincă, care, în data de 25 octombrie, în jurul orei 21,30, a provocat distrugeri la un magazin din satul Moara Carp, comuna Moara. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Dintre cei şapte suspecţi, la expirarea ordonanţelor de reţinere pentru 24 de ore procurorii au decis ca şase dintre ei să fie cercetaţi în continuare sub control judiciar. Al şaptelea, Radu Moroşan, a fost lăsat în libertate fără nici o măsură restrictivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte suceveni au ajuns în arest într-o zi, pentru agresiuni, distrugere şi un accident rutier.
 Vizualizări articol: 2720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şapte suceveni au ajuns în arest într-o zi, pentru agresiuni, distrugere şi un accident rutier5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei