Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2015 - Anul XX, nr. 251 (6063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Juristul Dorin Robu, pentru a treia oară managerul Spitalului Municipal Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Juristul Dorin Robu a devenit, pentru a treia oară, manager al Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” din Rădăuţi, după o perioadă de circa şase luni când la şefia unităţii spitaliceşti s-a aflat directorul medical. Mai precis, viceprimarul de Rădăuţi, Bogdan Loghin, cel care a preluat atribuţiile primarului municipiului, a emis, săptămâna trecută, o dispoziţie „privind numirea domnului consilier juridic Dorin Robu în funcţia de manager interimar la Spitalul Municipal Rădăuţi Sf. Dr. Cosma şi Damian, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 21 octombrie 2015”. Managerul Dorin Robu are 49 de ani, este căsătorit şi lucrează de peste treizeci de ani în sistemul sanitar. În perioada 1988-1997 a lucrat ca asistent la secţia ATI din spitalul rădăuţean, între 1997 şi 2001 a fost asistent-şef la aceeaşi secţie, iar din anul 2001 până la începutul lui 2006 a fost consilier juridic la Spitalul Municipal din Rădăuţi. Din luna februarie 2006 până la 1 iulie 2010 a fost manager al spitalului rădăuţean, apoi a revenit în calitatea de consilier juridic, calitate care a deţinut-o până în noiembrie 2014, când a fost numit, pentru a doua oară, manager, pentru o perioadă de şase luni. În luna mai din acest an, la expirarea perioadei, s-a reîntors în biroul consilierului juridic, însă săptămâna trecută a fost numit din nou manager, prin dispoziţia şefului administraţiei rădăuţene. „Sunt la curent cu problemele spitalului rădăuţean şi prioritatea mea este legată de intrarea în normalitate, după perioada dificilă de la vârful administraţiei locale, continuarea proiectelor aflate în derulare, cât şi păstrarea unui standard ridicat vizavi de activitatea din unitatea noastră”, a declarat ieri după-amiază managerul Dorin Robu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Juristul Dorin Robu, pentru a treia oară managerul Spitalului Municipal Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Juristul Dorin Robu, pentru a treia oară managerul Spitalului Municipal Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei