Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2015 - Anul XX, nr. 118 (5930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Greu de oprit

Urmărire de 20 de kilometri, după un contrabandist de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două echipaje de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus au fost angrenate, vinerea trecută, într-o urmărire în trafic după un şofer care a refuzat să oprească la semnalul agenţilor. Şoferul fugar a fost urmărit în jur de 20 de kilometri, pe raza comunelor Ulma şi Brodina, până când a scăpat volanul de sub control şi a ajuns cu maşina în şanţ. În maşină poliţiştii au găsit o cantitate importantă de ţigări de contrabandă, după verificările din baza de date aceştia constatând şi că şoferul avea permisul de conducere suspendat de câteva zile.

Urmărirea a început după ce poliţiştii din Vicov, care efectuau activităţi de filaj, au observat un autoturism suspect, marca Opel, care circula dinspre drumul forestier Tinosu, din comuna Ulma, spre Vicovu de Sus. În primă fază şoferul a dat impresia că va trage pe dreapta pentru control. A fost însă doar o stratagemă. În momentul în care agenţii s-au apropiat de maşină, şoferul a demarat în trombă, încercând să-şi piardă urma. A urmat o goană pe aproximativ 20 de kilometri, pe DJ 209G, spre comuna Brodina. În cele din urmă, şoferul fugar a făcut o manevră greşită şi a intrat cu maşina în şanţ, fiind prins de poliţişti. La volanul maşinii a fost identificat Adrian Antimie, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Rădăuţi. În maşină au fost găsite cinci colete, care conţineau 2.460 de pachete de ţigări, diferite mărci.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: “Întreaga cantitate de ţigări, evaluate la 24.600 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, evaluat la 1.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus”.

El a mai precizat că şoferul în vârstă de 20 de ani avea permisul de conducere suspendat din data de 10 mai 2015.

În aceste condiţii, pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „contrabandă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Procurorul de caz a decis ca suspectul să fie cercetat în stare de libertate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire de 20 de kilometri, după un contrabandist de ţigări.
 Vizualizări articol: 2402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Urmărire de 20 de kilometri, după un contrabandist de ţigări5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei