Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2015 - Anul XX, nr. 118 (5930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tâlhărie

O bătrână care mergea la biserică, atacată de un tânăr care i-a smuls poşeta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 76 de ani a fost tâlhărită în stradă, în zona centrală a municipiului Suceava, autorul prins de jandarmi fiind un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a declarat că a vrut să facă rost de bani pentru a-şi serba ziua de naştere. Duminică, în jurul orei 10.30, un echipaj al Jandarmeriei Suceava, aflat în serviciu de ordine şi siguranţă publică pe strada Mitropoliei, în zona Mănăstirii Sf. Ioan, a observat un tânăr care alerga printre blocuri.

Jandarmii au alergat după tânărul respectiv, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze pe Strada Tipografiei. În scurt timp a fost identificată şi victima, care se deplasa pe o stradă secundară, printre blocuri, în apropiere de sediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava.

Maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, a declarat: „Victima a relatat faptul că, în timp ce se deplasa către un lăcaş de cult din apropiere pentru a participa la slujba religioasă, un tânăr s-a apropiat de ea, i-a smuls poşeta de pe umăr, apoi a fugit printre blocuri. A strigat după el, iar după aproximativ 20 de metri, tânărul a aruncat poşeta în iarbă”.

Suspectul prins de jandarmi este un anume Petru Petrovan, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Suceava. Acesta le-a spus jandarmilor că ieri a fost ziua sa de naştere şi a vrut să facă rost de bani pentru a putea sărbători.

„Persoana vătămată şi-a recuperat poşeta, în care avea suma de 50 de lei, chei, carduri şi medicamente, iar bărbatul va fi predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor”, a mai declarat maiorul Bogdan Cornaci. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână care mergea la biserică, atacată de un tânăr care i-a smuls poşeta.
 Vizualizări articol: 2161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O bătrână care mergea la biserică, atacată de un tânăr care i-a smuls poşeta5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei