Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2015 - Anul XX, nr. 105 (5917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Iţcani

Un angajat al Primăriei Hănţeşti, găsit spânzurat lângă calea ferată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, care lucra ca tehnician cadastral la Primăria comunei Hănţeşti, a fost găsit spânzurat, ieri după-amiază, lângă calea ferată, în zona Iţcani din municipiul Suceava. Macabra descoperire a fost făcută la două zile după ce bărbatul, Dumitru Curcă, nu mai dăduse nici un semn de viaţă. Trupul neînsufleţit a fost descoperit într-o zonă bine camuflată, în apropiere de podul de cale ferată de peste râul Suceava, între staţiile CFR Suceava Vest şi Burdujeni.

Dumitru Curcă avea doi copii şi lucra de foarte mulţi ani la Primăria  Hănţeşti. Vestea morţii acestuia a căzut ca un fulger peste cei care l-au cunoscut. Membrii familiei au intrat în panică după ce au aflat că bărbatul nu mai dăduse pe la serviciu, la primărie, de la începutul săptămânii, deşi în această perioadă avea extrem de mult de muncă.

Primarul comunei Hănţeşti, Daniel Olariu, a precizat că tehnicianul cadastral nu a mai fost la serviciu de luni, iar marţi a discutat cu el la telefon pentru ultima oară. 

„Mi s-a părut cam abătut în acea zi, iar de a doua zi, de miercuri, nu a mai răspuns nimănui la telefon. Era o perioadă extrem de grea la serviciu, muncim cu toţii de dimineaţă şi până seara, sunt foarte multe documente pe care ni le solicită oamenii pentru a putea depune cererea unică pentru subvenţii la APIA şi este posibil ca dânsul să fi clacat. Sigur este că stresul din ultimele zile a fost foarte mare”, a spus Daniel Olariu, care şi-a exprimat părerea de rău că a pierdut unul din oamenii competenţi pe care îi avea în cadrul primăriei.

Medicii legişti urmează să se pronunţe cu privire la cauzele exacte ale decesului, în urma efectuării necropsiei cadavrului. Şi poliţiştii urmau să deschidă un dosar penal, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs decesul bărbatului în vârstă de 56 de ani.

În fiecare an, primăvara, în perioadele de încălzire a vremii, după sezonul rece, numărul cazurilor de sinucideri creşte faţă de lunile anterioare. Reamintim că în urmă cu o săptămână s-a sinucis un bărbat care lucra la Primăria municipiului Suceava, la Serviciul de Protecţie Civilă şi pentru Situaţii de Urgenţă. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost găsit spânzurat în subsolul blocului în care locuia, vestea fiind un adevărat şoc pentru cei care l-au cunoscut. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un angajat al Primăriei Hănţeşti, găsit spânzurat lângă calea ferată.
 Vizualizări articol: 3673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un angajat al Primăriei Hănţeşti, găsit spânzurat lângă calea ferată1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei