Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mai 2015 - Anul XX, nr. 105 (5917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Mesaj

Ministrul Mediului i-a îndemnat pe elevii suceveni să recicleze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Leocadia Gavrilescu, i-a îndemnat pe elevii suceveni să recicleze şi să colecteze selectiv deşeurile. Prezentă la Suceava într-o vizită oficială, Graţiela Leocadia Gavrilescu s-a întâlnit ieri cu elevii unei clase de la Şcoala Gimnazială Nr. 1, veniţi să viziteze Prefectura cu ocazia „Zilei porţilor deschise”, şi i-a întrebat pe aceștia dacă ştiu să recicleze deşeurile şi dacă sunt preocupaţi de protecţia mediului.

Ministrul Mediului i-a îndemnat pe elevii de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava să participe la concursul de educaţie ecologică şi colectare selectivă organizat de EcoStuff atunci când acesta va fi organizat în judeţul Suceava. „Trebuie să colectaţi selectiv deşeurile. Iar când mergeţi la picnic să nu aruncaţi deşeurile, să le strângeţi pentru a proteja mediul. Şi dacă veţi participa la acest concurs şi veţi arăta că aţi colectat selectiv, în anumiţi saci, veţi primi şi premii”, a spus Graţiela Leocadia Gavrilescu.

La rândul său, prefectul judeţului, Constantin Harasim, i-a îndemnat pe elevii veniţi la Prefectură să-i avertizeze cu un cartonaş roşu pe părinţi sau pe alte persoane dacă îi văd că fumează în case, având în vedere că prevederile legale interzic acest lucru. „A fost un băieţel care s-a plâns că tatăl lui fumează în casă. Şi dacă se întâmplă, să le daţi câte un cartonaş roşu”, a spus prefectul.

De „Ziua porţilor deschise”, Prefectura a fost vizitată de elevii a două clase de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Suceava. Elevii au vizitat sălile Palatului Administrativ şi au fost serviţi cu suc şi dulciuri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Mediului i-a îndemnat pe elevii suceveni să recicleze.
 Vizualizări articol: 1458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Mediului i-a îndemnat pe elevii suceveni să recicleze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei