Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2015 - Anul XX, nr. 83 (5895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răfuială

Paznic de vânătoare, tamponat în trafic de un suspect de braconaj şi apoi luat la bătaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav caz de agresiune s-a petrecut, miercuri seară, pe drumul judeţean dintre Arbore şi Iaslovăţ, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani, paznic de vânătoare, care era la volanul unui autoturism, a fost tamponat în trafic şi apoi agresat. Cazul a fost semnalat Postului de Poliţie Arbore, iar apoi Poliţiei municipiului Rădăuţi, în jurul orei 22.00.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că Petru Strugari, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iaslovăţ, paznic de vânătoare angajat al Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Sportiv (AJVPS) Suceava, se deplasa la volanul unui autoturism Ford Fiesta, pe DJ 178, pe raza comunei Arbore, iar când a ajuns în zona denumită „Comandă”, a fost acroşat de un autoturism de teren al cărui şofer, a reclamat victima, a tras de volan intenţionat spre el, pentru a-l tampona. Autoturismul condus de paznicul de vânătoare a ajuns în decor.

„Conducătorul autoturismului de teren s-a deplasat lângă autoturismul Ford, lovindu-l pe şofer, după care a plecat de la fața locului”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Paznicul agresat a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale. El a declarat că înaintea incidentului rutier l-a surprins pe agresor, Tudor Şorea, domiciliat în Burla, în timp ce se afla la braconaj. Acesta din urmă îl cunoştea pe Strugari după ce paznicul de vânătoare l-ar fi prins la braconaj, în trecut, pe fratele agresorului de acum două zile.

Paznicul de vânătoare a declarat că după ce a ajuns cu maşina în decor a fost lovit cu un par în zona feţei, moment în care şi-a pierdut cunoştinţa.

“Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, în funcţie de poziţia procesuală a victimei urmând a se face încadrarea juridică a faptelor şi a se dispune procedural”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu. În primă fază ancheta vizează infracţiunile de „distrugere” şi „loviri şi alte violenţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paznic de vânătoare, tamponat în trafic de un suspect de braconaj şi apoi luat la bătaie.
 Vizualizări articol: 2704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Paznic de vânătoare, tamponat în trafic de un suspect de braconaj şi apoi luat la bătaie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Dacă mâine ar avea loc alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe cine ați vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Teodora Munteanu – independent
Andrei Neșculescu – S.O.S.

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei