Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2015 - Anul XX, nr. 83 (5895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Shopping City

Campania „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte” şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O suceveancă a câştigat marele premiu, o bucătărie complet mobilată de Mobexpert, în cadrul Campaniei „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte”, organizată de Shopping City Suceava. Antonia Caliniuc, în vârstă de 41 de ani, a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 177 de lei, din hipermarketul Carrefour. Aceasta se va bucura de o bucătărie nouă şi modernă, complet mobilată de Mobexpert.

În pragul sărbătorilor pascale, la Shopping City Suceava iepuraşul a înnoit cei mai fideli clienţi, oferindu-le şansa de a câştiga 1.600 de premii instant şi marele premiu.

Zilnic, clienţii au descoperit pe taloanele răzuibile zeci de electrocasnice, constând în cafetiere, blendere şi prăjitoare de pâine, oferite de magazinul Electrotop, precum şi fierbătoare, cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată Carrefour, pentru o masă festivă delicioasă.

Curăţenia generală înainte de sărbători este mai uşoară pentru cei care au descoperit pe taloanele răzuibile unul dintre abonamentele lunare oferite de curăţătoria şi spălătoria Crizantema din incinta Shopping City Suceava.

Pentru a participa la campanie, clienţii au făcut cumpărături de minimum 150 de lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava şi s-au prezentat la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, pentru a extrage talonul răzuibil câştigător. Premiile puse în joc s-au acordat, în limita stocului disponibil, tuturor clienţilor care au ales să se pregătească de Paşte cu produse din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, începând cu 1 aprilie.

Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici, care inclusiv astăzi sunt aşteptaţi împreună cu părinţii şi bunicii într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş şi să se fotografieze cu iepuraşul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminţi dintre ei. Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variată de produse cu care să vă umpleţi coşul de Paşte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte” şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Iepuraşul te înnoieşte de Paşte” şi-a desemnat câştigătorii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei