Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2015 - Anul XX, nr. 83 (5895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate

Palmares bogat al elevilor Şcolii Gimnaziale ,,Ion Creangă” la olimpiadele şcolare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Şcolii Gimnaziale ,,Ion Creangă” Suceava au făcut din nou dovada seriozităţii la învăţătură şi a talentului lor, obţinând premii importante la concursurile şi olimpiadele desfăşurate în acest an şcolar. Dintre acestea,  sunt de menţionat, în mod deosebit, cele nouă promovări la etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare.

Olimpiada judeţeană de lingvistică a reprezentat un succes absolut pentru elevii Diana Roznovan, din clasa a VII-a A, şi Robert Arotăriţei, din clasa a VIII-a D, aceştia obţinând premiul I şi calificarea la etapa naţională, unde acesta din urmă a obţinut o valoroasă menţiune.

Concursul judeţean “Lectura ca abilitate de viaţă” a adus calificarea la etapa naţională a elevei Irina Popescu, din clasa a VIII-a B. Totodată, eleva Diana Roznovan, din clasa a VII-a A, va participa şi la etapa naţională a Concursului transcurricular „Ionel Teodoreanu”.

La etapa naţională a Olimpiadei de chimie s-a calificat eleva Adelina Pricopaş, din clasa a VIII-a C, iar elevul Lazăr Găitan, din clasa a VIII-a E, a obţinut premiul al doilea la faza judeţeană.

La Olimpiada judeţeană de fizică, Andrei Vasileniuc a obţinut locul I şi s-a calificat la etapa naţională, iar elevul Robert Arotăriţei a obţinut premiul al treilea.

La Olimpiada naţională de biologie va concura eleva Cristina Hatnean, din clasa a VII-a C, iar la etapa naţională a Olimpiadei de limbă spaniolă va participa eleva Teresa Pânzariu, din clasa a VII-a C.

 

Rezultate la etapa judeţeană a concursurilor

Eleva Denisa Babeii, din clasa a VIII-a D, s-a situat pe primul loc la Olimpiada judeţeană de engleză, iar la Olimpiada Judeţeană de religie, elevul Gabriel Mateiciuc şi-a adjudecat premiul I. Premiul al doilea a fost obţinut de Flavian Burcă, Diana Oprea, Alexandra Alexandru şi Irina Gogu, iar Denisa Chiteală a obţinut premiul al III-lea.

La Olimpiada judeţeană de istorie, eleva Sabina Dumistrăcel a ocupat locul al III-lea.

De asemenea, elevii Şcolii „Ion Creangă” au fost premiaţi cu menţiune la etapa judeţeană a olimpiadelor de matematică, religie, engleză, biologie, limba şi literatura română, cultură civică, istorie şi educaţie tehnologică.

De asemenea, şi juniorii şcolii s-au remarcat la nivel judeţean, echipajul clasei a IV-a B, format din Mara Ştefanache şi Maria Daria Tompea, obţinând premiul I şi calificându-se la Olimpiada naţională de educaţie civică.

În ceea ce priveşte Olimpiada sportului şcolar, etapa judeţeană, eleva Andreea Andrei a obţinut premiul al doilea la şah. Tot a doua poziţie a clasamentului a fost adjudecată la volei (fete), iar echipa de handbal (fete)   s-a clasat pe locul al treilea.

Toate aceste frumoase rezultate sunt rodul muncii şi talentului elevilor, care au fost îndrumaţi de cadrele didactice: Loredana Paşcan, Dorel Finaşcu,  Liliana Finaşcu, Camelia Cuţui, Adriana Mihalcea, Marilena Sibechi, Alina Andrian, Dorina Murariu, Dorin Isopescu, Marian Guzu, Iuliana Mihalache, Nadia Dănilă, Nastasia Butnaru, Doina Hrihorov, Rodica Florescu, Adriana  Florea, Gabriela Aungurencei, Oltea Prelucă, Carolina Alecu, Vera Constantin, Viorica Murăraşu, Daniel Ceobanu şi Ionuţ Beligan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Palmares bogat al elevilor Şcolii Gimnaziale ,,Ion Creangă” la olimpiadele şcolare.
 Vizualizări articol: 2335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Palmares bogat al elevilor Şcolii Gimnaziale ,,Ion Creangă” la olimpiadele şcolare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei