Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2015 - Anul XX, nr. 83 (5895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Artistul italian Franco Midiri va concerta pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Artistul italian Franco Midiri va susţine, după sărbătorile pascale, vineri, 24 aprilie, de la ora 18:30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, un concert extraordinar, care va include şi un concurs de voci inedite. Artistul va concerta în 12 oraşe din ţară, unde va organiza, în cadrul proiectului „Midiri in festival”, o  preselecţie de talente, pentru a promova tineri cu voci foarte bune din fiecare oraş unde concertează. Concertul de la Suceava va avea şi o latură umanitară.

Pentru că Franco Midiri a mai cântat pentru copiii cu dizabilităţi din Suceava, i s-a solicitat şi de această dată să includă şi o componentă caritabilă evenimentului cu care va veni în faţa publicului sucevean. În anul 2010, artistul a donat Asociaţiei „Blijdorp” România 10% din încasările obţinute din vânzarea biletelor.

Preşedinta Asociaţiei Multicare Suceava, Nicoleta Daneliuc, unul dintre organizatorii evenimentului, ne-a spus că artistul a fost de acord ca în acest an 20% din suma încasată în urma vânzării de bilete să fie donată pentru o cauză umanitară. „Avem acum prilejul de a promova un proiect de suflet, construirea Complexului regional socio-medical <Laurenţia Ulici> pentru recuperarea persoanelor cu dizabilităţi neuro-psiho-motorii din judeţul nostru, dar şi din întreaga regiune a Moldovei. Aceasta ar fi prima donaţie la temelia acestui complex, chiar dacă nu va fi o sumă foarte mare”, ne-a spus Nicoleta Daneliuc. Preţul unui bilet este 35 de lei.

Artistul Franco Midiri a participat, în anul 2009, la Festivalul Melodiei de la Sanremo, unde a câştigat marele premiu cu piesa “E! Sai che cosa c’è”. Tinerii suceveni interesaţi de concursul iniţiat de artistul italian pot să trimită un e-mail la adresa midiriinfestival@hotmail.com. Candidatul va trebui să cânte exclusiv live, atât la selecţie, cât şi în concurs. Tinerii se vor prezenta fără a suporta nici o cheltuială.

Noile talente dornice să participe la concurs trebuie să fi împlinit 16 ani la data desfăşurării concursului şi trebuie să facă o cerere către organizatori, pentru a putea intra în posesia modulului de înscriere.

Pentru mai multe detalii puteţi lua legătura cu Nicoleta Daneliuc la numărul de telefon 0744 472 090.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artistul italian Franco Midiri va concerta pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artistul italian Franco Midiri va concerta pe scena suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei