Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 feb 2015 - Anul XX, nr. 25 (5837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Experienţă

Un tânăr sucevean, prezent în calitate de fotograf la Săptămâna Modei de la Milano

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Tibi Vîntur, student în anul II la Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi, Facultatea de Arte Vizuale şi Design, specializarea Fotografie şi Videoprocesarea computerizată a imaginii, a participat, în perioada 15-20 ianuarie, în calitate de fotograf, la Săptămâna Modei de la Milano. Împreună cu Agenţia Dejavu Models Management, cu care colaborează de ceva timp, fotograful sucevean a trăit o experienţă deosebită, având posibilitatea să participe la câteva evenimente exclusiviste, la prezentări de modă la care au participat modele internaţionale, dar şi fotografi şi agenţii de top de pe mapamond.

Tibi Vîntur a făcut în principal fotografii modelelor cu care Agenţia Dejavu Models Management a participat la Milano, dar a făcut şi fotografii de stradă, „street photography”, de care este din ce în ce mai preocupat. Suceveanul ne-a povestit că i-a făcut câteva fotografii modelului din Botoşani Eduard Bădăluţă, în vârstă de 18 ani, unul dintre modelele cu care Agenţia Dejavu Models Management a avut câteva prezentări la Milano, Eduard numărându-se, anul trecut, printre premianţii Romanian Fashion Awards, el fiind ales „Cel mai bun model masculin” (2014).

 

Experienţă unică

„A fost o experienţă extraordinară, pe care aş repeta-o oricând. Este prima mea participare, ca fotograf, la un astfel de eveniment important în lumea modei internaţionale. Emoţiile nu au lipsit. Sentimentul pe care îl trăieşti atunci când eşti lângă podiumul pe care defilează modele din toată lumea şi tu ai posibilitatea să imortalizezi cu aparatul foto fiecare mişcare este unic. Agenţia Dejavu Models Management, cu care eu am mai multe proiecte, este condusă de Florin Sopcu, unul dintre cele mai de succes modele masculine din România, care a lucrat foarte mult în străinătate”, ne-a povestit fotograful sucevean.

El a completat că în portofoliul lui Florin Sopcu găsim o serie întreagă de prezentări pentru cei mai mari designeri din lume (Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Neil Barret, Moschino, Moncler, Lanvin, trei sezoane pentru Louis Vuitton, Thom Browne, Paul Smith şi mulţi alţii), dar şi nenumărate editoriale de modă în marile reviste de profil. 

 

Casting pentru tinerii care vor să devină modele internaţionale, la City Gallery

Suceveanul pasionat de fotografie ne-a spus că s-a alăturat Caravanei Dejavu Models Management care va ajunge la Suceava, sâmbătă, 21 februarie, între orele 12:00-20:00, la City Gallery din Shopping City, pentru un casting care dă şansă tinerilor, fete şi băieţi, care au vârsta peste 14 ani, să prezinte pe podiumurile internaţionale. „Mottoul este: <Vino şi tu la casting şi poţi fi următorul Model Internaţional la Milano, Londra, Paris sau New York!>. Fetele trebuie să aibă o înălţime de minim 172 cm, iar băieţii de minim 182 cm. Ei pot să vină în ţinute casual”, ne-a spus Tibi Vîntur. Înainte de a ajunge la Suceava, Caravana Dejavu Models Management se opreşte la Iaşi, pe 19 februarie, între orele 12:00-18:00, la Hotel Internaţional, şi la Botoşani, pe 20 februarie, între orele 12:00-18:00, la Hotel Rapsodia.

Tinerii suceveni care visează să devină modele internaţionale pot să participe la castingul de pe 21 februarie, care nu-i costă nimic, pentru că nu se plăteşte nici o taxă. Fotograful Tibi Vîntur le va face câteva fotografii pentru portofoliu, iar la finalul evenimentului reprezentanţii Agenţiei Dejavu Models Management (www.dejavumodelsmanagement.ro) vor alege tinerii care au potenţial în domeniul modelingului. Detalii legate de casting se pot găsi pe www.facebook.com/DEJAVU.MODELS.MANAGEMENT.

 

Se caută modele cât mai naturale

„Având în vedere experienţa lui Florin Sopcu, seriozitatea agenţiei sale, eu cred că vor fi aleşi cei mai buni tineri şi vor fi sprijiniţi să ajungă pe marile scene ale lumii.

Pentru exemplificare, pentru a arăta că se poate, la evenimentul de la Suceava va fi prezent şi modelul din Botoşani Eduard Bădăluţă, care deja a păşit în lumea modei internaţionale, dar şi alte modele cunoscute. În Suceava sunt tineri frumoşi, care nu au nimic de pierdut dacă vor veni la castingul organizat de noi pe 21 februarie”, a explicat Tibi Vîntur.

După experienţa de la Săptămâna Modei de la Milano, fotograful sucevean ne-a spus că se caută modele cât mai naturale, „chiar şi fotografiile care apar în revistele de gen din afară sunt tot mai puţin post-procesate. Se merge pe naturaleţe, pe firesc. Diferenţa stă în stilul de lucru”. Foarte optimist, sigur pe ceea ce face, dar mai ales pe ce vrea să facă în viitor, tânărul sucevean ne-a spus că şi-a împlinit visul de a lucra ca fotograf pentru o agenţie de modele, dar nu se opreşte aici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr sucevean, prezent în calitate de fotograf la Săptămâna Modei de la Milano.
 Vizualizări articol: 3837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Un tânăr sucevean, prezent în calitate de fotograf la Săptămâna Modei de la Milano3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tolstolob umplut La Hârjăuca, pe Valea Ichelului, în Basarabia, mănăstirea veche de trei veacuri, am g[sit-o pe Valentina Podgurschii, cea care găteşte pentru sfinţii părinţi, am aflat-o pregătind orețetăcu un nume straniu: „Tolstolob... Citeşte