Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 feb 2015 - Anul XX, nr. 25 (5837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Venituri de 650.000 de lei pentru Direcţia Silvică Suceava, din vânătoare

Luni, 2 Februarie 2015 (15:11:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Acţiunile de vânătoare organizate anul trecut de Direcţia Silvică Suceava, la care au participat atât vânători români, cât şi străini, au adus instituţiei sucevene venituri totale de 650.000 de lei. Aşa cum a declarat şeful Direcţiei Silvice, Sorin Ciobanu, la aceste încasări au contribuit semnificativ exemplarele medaliabile de cerb şi mistreţ care au fost vânate pe raza judeţului Suceava. Trofeul de cerb cel mai valoros medaliat cu aur a fost recoltat pe raza ocolului silvic Broşteni de un vânător din Germania. Tot aici au mai fost vânate trei exemplare de cerb medaliate cu argint şi două medaliate cu bronz. Un exemplar de cerb medaliat cu aur a fost recoltat şi pe raza Ocolului Silvic Cârlibaba. Trofee de cerb valoroase au fost recoltate de asemenea pe raza Ocolului Silvic Crucea - două medaliate cu argint şi patru cu bronz, a Ocolului Silvic Vatra Dornei - două medaliate cu bronz şi a Ocoalelor Silvice Iacobeni, Pojorâta, Moldoviţa şi Stulpicani - câte unul medaliat cu bronz. "Cele mai grele trofee au cântărit în jur de 9 kilograme şi au fost recoltate pe raza Ocoalelor Silvice Crucea şi Iacobeni, de vânători din Germania. Recoltarea s-a realizat cu 40 vânători români şi străini din Germania, Cehia, Italia, Spania, Ungaria, Danemarca, veniţi atât prin firme comisionare, cât şi individual", a subliniat Sorin Ciobanu. El a menţionat că vânătoarea la cerb, unde Direcţiei Silvice Suceava i s-a aprobat o cotă de 44 de exemplare, s-a încheiat în noiembrie anul trecut, acum fiind în desfăşurare vânătoarea la mistreţ. La această specie, a spus Sorin Ciobanu, s-au recoltat deja 70 de exemplare din cota de 146, acţiunea urmând a se încheia la data de 15 februarie. Un exemplar valoros de mistreţ medaliabil cu argint a fost recoltat la Ocolul Silvic Iacobeni de un vânător din Spania. Direcţia Silvică Suceava gestionează 24 de fonduri de vânătoare, totalizând o suprafaţă de 314.600 de hectare, din care 227.400 de hectare de pădure.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Venituri de 650.000 de lei pentru Direcţia Silvică Suceava, din vânătoare.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Venituri de 650.000 de lei pentru Direcţia Silvică Suceava, din vânătoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tolstolob umplut La Hârjăuca, pe Valea Ichelului, în Basarabia, mănăstirea veche de trei veacuri, am g[sit-o pe Valentina Podgurschii, cea care găteşte pentru sfinţii părinţi, am aflat-o pregătind orețetăcu un nume straniu: „Tolstolob... Citeşte