Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 feb 2015 - Anul XX, nr. 25 (5837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Fotomodelul Udrea va prezenta noua colecţie a casei de modă „Penitenziario”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum umilul dumneavoastră slujitor Narcis Sireteanu a pronosticat de mai multă vreme în această rubricuţă, uite că se netezeşte calea fotomodelului Udrea spre podiumul unde se prezintă noua colecţie a celebrei case de modă „Penitenziario”.

Nasoală situaţiune! Traian Băsescu, bădiţa lipit cu prenadez de inimioara dumneaei, nu mai are pe mână frâiele ţării, ca să o protejeze de ameninţarea puşcăriei, foştii colegi din PDL o privesc ca pe o gravă boală venerică de care tocmai au scăpat, iar vechii adversari de moarte i-au devenit adversari şi mai de moarte.

Aşa că doamna Nuţi a rămas – scuzaţi de expresie! - cam în poponeaţa goală. Poponeaţă de o albeaţă şi de o obrăznicie care pot fi contemplate, în aceste momente istorice, de întregul electorat. Accesul la privelişte este liber, fără a se plăti bilet de intrare. Ba încă şi cei care n-au împlinit vârsta pentru a vota pot arunca o privire.

Sunt clipe naşpa pentru ea! Încolţită cum n-a mai fost în toată viaţa ei, blonda blondelor, patroana zbenguielilor prezidenţiale, bunăciunea care a luat din politică doar frişca se confruntă cu clipe grele. Deocamdată, a scos poşeta şi a început să care lovituri în stânga şi în dreapta, denunţând pe cine apucă. Foarte şifonat a ieşit, de pe buzele ei perfect rujate, mai ales un domn general cu multe stele din fruntea SRI, care cică e mânjit şi ăla cu unguentul numărul unu al României, fabricat pe bază de extract de euro şi dolar.

Deşi se fac continuu bancuri proaste pe seama lor, blondele nu trebuie subapreciate. Eu sunt sigur că ştie Lenuţa ce ştie, datorită poziţiei pe care a avut-o zece ani nu atât în stat, cât lângă primul bărbat din stat. Cu siguranţă, va mai lua câţiva cu ea acolo unde va merge. Că nu-i fraieră, să stea singurică la puşcărie.

În rest, trăim cu sentimentul satisfacţiei că Elena Udrea este exact ceea ce părea că este. E şi asta o consolare.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotomodelul Udrea va prezenta noua colecţie a casei de modă „Penitenziario”.
 Vizualizări articol: 1981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 11 voturi
Fotomodelul Udrea va prezenta noua colecţie a casei de modă „Penitenziario”4.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne place, ne place, ne place, place, place... trimis de
( 2 feb 2015, 11:17:43
smugsmugsmug
Cea mai reuşită eboşă a madamei Woodrea a realizat-o Adrian Halpert, în editorialul său de pe Reporter virtual, preluat de sumedenie de publicaţii:

"Elena Udrea, ca o pirandă care și-a ridicat fustele și aruncă cu plodul în poteră"
hee heehee heehee heehee heehee hee

p.s. Acum, cu încântare şi cu o satisfacţie machiavellică, îmi adu c aminte de vremurile de prin 2011 - 2012 când, inclusiv pe această pagină, nu se puteau rosti vorbe de hulă la adresa Ma'amei Woodrea - Zeiţa Fortuna a potlogarului portocaliu.

La Mulţi Ani, Nuţi!
CU EXECUTARE! hee heehee heehee heehee heehee hee

2.   Tii, ce m-am zuitat! trimis de
( 2 feb 2015, 11:34:09
loser
Şi-mi mai aduc aminte de prin vara - toamna anului trecut, ce păruieli, ce cruciade şi ce extincţii practicau şobolanii cu elice din redacţia Ev Zilei năimiţi ai madamei Woodrea: dan andronic şi ardei umplut - cristoiu.
Uaileu, neicuţă: Mai rar o aşa abnegaţie de a le fi băgată pe gât cititorilor Madam Woodrea.
Cohorte de postaci şi comentatori (toţi de instrucţie şi o inteligenţă impecabilă - EvZilei adunând cam spuma comentatorilor online! * ) spuneau despre Madam Woodrea că e doar o conservă de peşte în sos tomat, cu termenul de garanţie expirat şi intrată în fermentaţie botulinică.
Borfaşii ăia, nominalizaţi mai sus, în schimbul a vro două legături a câte 30 de sicli argintaţi (ca ai Iscarioteanului), tăiau în articole de presă feliuţe mici de ceapă roşie, pe care le asezonau conservei de peşte împuţită, servind-o apoi cetitorilor pe post de caviar Petrossian.

Urlau cetitorii ca din gură de ţârcovnic scopit şi stucheau de podele de scârba smenului mărunt pe care-l face Miss Woodrea dimpreună cu Maimuţoiul Galactic şi Mitoman Universal.
Aşi, ţi-ai găsit! Când intrau în acţiune şobolanii din redacţia EvZ dispăreau dintr-un foc câte 200-300 de comentarii ce spuneau Verde de Paris în faţă despre ceea ce se vedea cu ochiul liber, chiar şi de pe Staţia Spaţială Internaţională: un BLAT ordinar şi un ŞMEN mizerabil dintre Woodrea şi Mitomanul Galactic.

Eiiiii? Cum e acuma cu şmenul?
A ieşit la luminiţa zilei, dindărătul fustoaielor de pirandă isterică a Woodrelei?

Cum e cu Dan Andronic ** ? E nominalizat în tagma celor ce şi-au uns degeţelele cu mierea şpăgii de partid fesenist?
2.1  RE: Tii, ce m-am zuitat! trimis de
( 2 feb 2015, 11:44:31
Note:
* Îţ' dai seama, Tiberiu, că cei ce vin din paginile ziarelor centrale chiar că-ţi tratează cu înţelegere ediţia online a scorMonitorului.
Adicătelea, chiar comprehensiv, fiind obişnuiţi din anvergura ediţiilor naţionale, cu bizarul situaţiei prin care NU POT FI SCRISE SAU POSTATE chiar toate trebile.
Până la urma urmei asta chiar că e dovadă de pioşenie, mai ales că în Scriptură scrie klar SĂ SE DEA ASCULTARE... STĂPÂNIRII.not worthynot worthynot worthynot worthynot worthy
Deci, prieteneşte vorbind, să ştii că cei ce şi-au făcut ucenicia în forumistica hardcore, chiar că se simt amuzaţi de pagina Monitorului de Suceava şi revin aici sub formă de excursie, de deconectare, sau ca o vizită de câteva zile la monastirile din Bokowina. Curată relaxare pagina scorMonitorului pe lângă asprimea şi tăişul ziarelor centrale: Parol, monşer!

** ăsta individ de o abjecţie inimaginabilă - dan andronic, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai odioşi undercoveri din presa naţională.
Turcescu e doar un jalnic pâcălici, doar un pistol cu apă chioară pe lângă ipocrizia gregară a andronicului.
Prietenii ştiu de ce! (doar prietenii EvZilei)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tolstolob umplut La Hârjăuca, pe Valea Ichelului, în Basarabia, mănăstirea veche de trei veacuri, am g[sit-o pe Valentina Podgurschii, cea care găteşte pentru sfinţii părinţi, am aflat-o pregătind orețetăcu un nume straniu: „Tolstolob... Citeşte