Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 feb 2015 - Anul XX, nr. 25 (5837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În noapte

Trimişi acasă pe jos, după ce-au fost prinşi cu maşina burduşită cu ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer cu domiciliul în Cernăuţi, Aurel A., în vârstă de 62 de ani, şi pasagera din maşina sa, Olga N., de 43 de ani, din oraşul Siret, au trebuit să se întoarcă acasă fără maşină, după ce, pe raza comunei Brodina, autoturismul celor doi a fost oprit de poliţie, iar în interior au fost găsite mii de pachete de ţigări de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, maşina în care se aflau cei doi, un VW Sharan, a fost oprită în trafic pe DJ 209 G, vineri seară, în jurul orei 18.30, de poliţiştii de la Ulma.

„În interiorul autoturismului, în locuri special amenajate în portbagaj, într-o roată de rezervă montată sub autoturism, în spatele bordului, în genţi, cutii, dar şi în articole de îmbrăcăminte au fost identificate în total 2.357 de pachete de ţigarete în valoare de aproximativ 24.000 de lei, având banderole fiscale emise de autorităţile ucrainene”, au transmis ieri reprezentanţii poliţiei judeţene.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat.

După finalizarea documentelor, târziu, în noapte, cei doi suspecţi au fost lăsaţi să se întoarcă la domiciliile lor, fără maşina rămasă în custodia poliţiei, însă vor reveni să dea cu subsemnatul, fiind cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimişi acasă pe jos, după ce-au fost prinşi cu maşina burduşită cu ţigări.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trimişi acasă pe jos, după ce-au fost prinşi cu maşina burduşită cu ţigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tolstolob umplut La Hârjăuca, pe Valea Ichelului, în Basarabia, mănăstirea veche de trei veacuri, am g[sit-o pe Valentina Podgurschii, cea care găteşte pentru sfinţii părinţi, am aflat-o pregătind orețetăcu un nume straniu: „Tolstolob... Citeşte