Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2015 - Anul XX, nr. 24 (5836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Horoscopul Păsărilor pentru 2015

Dintre toate zodiacele, cel al Păsărilor are nu 12 zodii, ci... 13. Un număr magic, încărcat - surprinzător - cu multe aspecte pozitive (şi fără niciuna dintre superstiţiile negative ştiute). E şi firesc să fie aşa, dacă ne gândim că păsările sunt simbolul perfecţiunii... în zbor. Cele 13 zodii reprezintă tot atâtea tipologii umane, descrise însă prin caracteristicile a 13 fiinţe înaripate.

 

Zodia Prigoriei:21 ianuarie – 17 februarie

Date generale. Cei născuţi în semnul Prigoriei au un temperament pătimaş şi energic. În general, prigoriile sunt persoane orgolioase, certăreţe, dar şi cu mare ataşament faţă de valorile familiei şi ale căminului.

 Predicţii pentru 2015. Anul acesta vă va aduce consolidarea poziţiei, în societate şi la locul de muncă. În carieră, lucrurile se mai relaxează. Veţi munci mai puţin, dar mai eficient şi pentru bani mai mulţi. În prima jumătate a anului şi relaţiile de cuplu vor fi în ascensiune. A doua jumătate a anului este favorabilă negocierilor de orice fel, încheierii de contracte, investiţiilor.

 

Zodia Sticletelui:18 februarie - 17 martie

Date generale. Persoanele din zodia Sticletelui sunt persoane colorate şi foarte sociabile. Le face plăcere să se afle în mijlocul oamenilor, fie că este vorba despre prieteni vechi sau despre noi cunoştinţe. Faptul de a fi înconjuraţi de oameni pe care îi iubesc le dă un sentiment de siguranţă. Sunt, de asemenea, foarte creative, dar nu întotdeauna îşi găsesc locul şi motivaţia pentru a da frâu liber creativităţii. În pofida imensei lor sociabilităţi, trebuie ţinut cont şi de faptul că sunt firi iritabile, temperamentale, dar nu neapărat conflictuale.

Predicţii pentru 2015. Pasiune şi emoţie intensă, în cuplu şi în plan profesional. Multe proiecte vor prinde rod, în acest an. Este un an al relaţiilor, al comunicării, bogat în evenimente care scot în evidenţă latura creativă şi sensibilă a nativilor. Să fie atenţi însă la deciziile pe care le vor lua în acest interval, nu întotdeauna primul impuls e cel corect.

 

Zodia Șoimului - 18 martie - 14 aprilie

Date generale. Cei născuţi sub semnul Șoimului ies întotdeauna în evidenţă. Au personalităţi puternice, nu se sfiesc să îşi afişeze determinarea şi curajul, reuşesc cel mai adesea să-şi impună punctul de vedere (şi) prin notorietatea de care se bucură în cercul lor. Ei evită totuşi situaţiile problematice cu mare tact. Nu le place să îşi irosească energia în situaţii care par să ducă nicăieri.

 Predicţii pentru 2015. Există şanse să vă mutaţi într-o casă mai mare (sau măcar să vă renovaţi şi să vă reorganizaţi locuinţa). În acest an prioritare sunt toate acele decizii şi evenimente care ţin de prosperitatea căminului şi de starea de bine a familiei. Multe dintre evenimente se vor învârti în jurul copiilor (dacă-i aveţi, atunci vor atinge şi vor depăşi praguri - şcolare, profesionale - cu rezultate maxime, ceea ce vă va face să fiţi foarte mândri; dacă nu-i aveţi... poate e timpul să pregătiţi o cameră a copilului!).

 

Zodia Albatrosului: 15 aprilie – 12 mai

Date generale. Albatrosul are o personalitate melancolică. Adeseori preferă ca, în loc să acţioneze, să filosofeze şi să îşi pună întrebări. Totuşi, atunci când vor să atingă un ţel anume, sunt capabili să străbată un drum lung, cu multă îndârjire, pentru a atinge acel ţel. Câteodată, ei se lasă prinşi în situaţii care nu le sunt favorabile şi din care vor ieşi cu mult consum de energie, din această cauză trebuie să înveţe să le ocolească.

Predicţii pentru 2015. În prima jumătate a anului, noi personaje se vor perinda prin viaţa voastră. Parcurgeţi o perioadă în care relaţionarea, comunicarea se află printre priorităţi. Nu orice persoană din anturaj se va bucura însă de cheful vostru de a comunica. Nu vă plac frivolităţile, bârfa şi tocatul timpului cu vorbe. Comunicarea se cere făcută cu rost.

 

Zodia Porumbelului: 13 mai – 9 iunie

Date generale. Cei născuţi sub semnul porumbelului iubesc natura şi frumuseţea lumii, iubesc pacea şi liniştea sufletească. Sunt, de asemenea, cei care aduc veştile bune, bucurându-se că soarta le-a hărăzit acest privilegiu. Sunt persoane răbdătoare, care ştiu să se adapteze fiecărei situaţii. Lipsa lor de agresivitate îi face să devină victime ale unor personaje cu intenţii negative, de aceea este de recomandat să fie mai precauţi atunci când leagă prietenii şi amiciţii noi.

 Predicţii pentru 2015. Pentru nativii zodiei a venit... vântul schimbării. Adierile din ani trecuţi se transformă într-o adevărată tornadă, care poate aduce multe schimbări benefice, dar poate şi să facă rău, dacă nu este gestionată cu pricepere. Atenţie la tot ceea ce poate prevesti un ghinion: să nu beţi din pahare ciobite, să nu vă întoarceţi din drum, să nu priviţi peste umăr. În fine, nu-i nici o ruşine dacă măcar din când în când, anul ăsta, vă lăsaţi conduşi şi de superstiţii. Doar să nu exageraţi! Și să nu vă pierdeţi niciodată optimismul şi voioşia.

 

Zodia Vulturului: 10 iunie - 7 iulie

Date generale. El are o ţinută care impune respect şi aceeaşi solemnitate pe care o are această pasăre în mediul său natural o vor arăta şi cei născuţi sub acest semn zodiacal. De asemenea, aceste persoane pot avea abilităţi vizionare dezvoltate, pot imagina şi proiecta în viitor fapte şi întâmplări şi pot să prevadă cum vor decurge mâine anumite acţiuni care au început astăzi. Persoanele născute sub semnul vulturului au capacitatea de a se ridica deasupra ignoranţei multora dintre semeni şi sunt înzestrate cu multe alte talente, de la cele care se folosesc de îndemânarea fizică, până la cele care apelează la priceperea minţii sau la sensibilitatea sufletului.

 Predicţii pentru 2015. Anul stă sub semnul călătoriilor. Multe. Drumuri scurte sau lungi. Și cel puţin o ieşire către lumile exotice. Dacă financiar nu vă permiteţi să călătoriţi, atunci o veţi face fie gustativ, delectându-vă cu preparate din alte spaţii gastronomice şi culturale; fie legând cunoştinţe noi, oameni frumoşi veniţi din alte hemisfere, care v-ar putea deveni chiar prieteni pe viaţă.

 

Zodia Privighetorii: 8 iulie - 4 august

Date generale. Ca şi păsările din natură, al căror cântec de înfrumuseţează mereu nopţile de vară, cei născuţi sub acest semn ies în evidenţă prin faptul că întotdeauna au câte ceva frumos de spus. Bunătatea şi frumuseţea lumii le sunt la îndemână şi le face mare plăcere să spună cuvinte frumoase, să aibă gesturi calde faţă de cei din jur. Sunt în acelaşi timp persoane care preferă să fie în conexiune cu partenerii lor. În interiorul inimii ascund o personalitate ardentă care abia aşteaptă să se manifeste în afară, între oamenii care le sunt dragi.

 Predicţii pentru 2015. Locuinţa este prioritatea voastră, cu precădere la început de an. Pentru voi, tot universul se învârte în jurul căminului, „cuibuşorul” vostru de tihnă şi bună-înţelegere cu cel drag. În a doua parte a anului, se prevăd câteva călătorii, dintre care una mai lungă, poate chiar până la „capătul lumii”. Spre sfârşitul anului, pentru voi, atmosfera va fi mai austeră. Veţi avea de reglat câteva situaţii pe care le-aţi amânat. E posibilă chiar moartea cuiva apropiat, în urma căreia să şi moşteniţi ceva bunuri sau bani.

 

Zodia Pescăruşului: 5 august – 1 septembrie

Date generale. Mereu activi, mereu surâzători, cei născuţi sub zodia pescăruşului au un caracter dinamic, viu, strălucitor. Sunt oameni pe care îţi va face plăcere să îi întâlneşti mereu. Se simt foarte bine în apropierea mării sau a oricărui curs de apă. Sunt ambiţioşi şi, adeseori, deschizători de drumuri pentru cei din cercul lor de prieteni, ei fiind primii care ajung în locuri sau situaţii la care/în care ceilalţi ar dori să ajungă dar se tem de necunoscut.

Predicţii pentru 2015. Mijlocul verii va fi, pentru tine, perioada cea mai bună din an. Viaţa mai mult îţi va da, decât îţi va lua, fie că este vorba despre bani, dragoste ori sănătate. Multe dintre proiectele care altădată ţi se păreau irealizabile, vor căpăta deodată contur şi consistenţă către mijlocul anotimpului canicular, iar odată cu toamna vei putea culege roadele eforturilor şi aşteptărilor tale. Toamna, ţi se va trezi pofta de a voiaja, mai ales către ţărmuri de mare, unde să te bucuri de soarele deja îmblânzit şi de lumina ireală.

 

Zodia Lebedei: 2 septembrie – 29 septembrie

Date generale. Lebăda are un caracter complex şi... complicat. Chiar dacă la suprafaţă pare o persoană caldă şi relaxată, în interior se străduieşte din greu să ţină pasul cu lumea modernă. Este de asemenea o persoană foarte exactă, corectă, chiar tipicară. Dacă este provocată, lebăda poate să arate un temperament violent, pasional. Dar sunt oameni pe care merită să îi aveţi aproape. Îşi ghidează existenţa în baza unor principii ferme. Iar viaţa lor de cuplu este una cel mai adesea indestructibilă, tocmai pentru că nu se vor abate niciodată de la drumul lor.

Predicţii pentru 2015. Pe tot parcursul anului zodia este guvernată de astre care favorizează puterea de concentrare şi buna judecată. Nativii zodiei vor ieşi din melancolie şi sentimentalism, pentru a se dedica aşezării în matca lor firească a acelor proiecte care păreau că au scăpat de sub control şi nu mai au sorţi de izbândă. E timpul potrivit pentru analiză şi aprofundare, pentru studiu şi imaginare de noi strategii. În cuplu, vechile relaţii sentimentale devin, poate, mai pragmatice decât v-aţi fi dorit.

 

Zodia Ciocănitoarei:30 septembrie - 27 octombrie

Date generale. Ciocănitoarele sunt persoane foarte ambiţioase, foarte muncitoare. Nimic nu le stă în cale atunci când îşi propun ceva măreţ. Nu le este teamă să se afişeze cu ideile lor şi în acelaşi timp nu se sfiesc să le susţină în faţa tuturor. Au un stil de viaţă cam exuberant şi gălăgios şi de aceea, uneori, cei din jur nu văd cât de inteligenţi sunt aceşti oameni. Ei vor fi mereu sufletul unei petreceri. De asemenea, sunt cei care preiau durerea celor din jur, pentru că se bucură când ştiu că celorlalţi le este bine.

 Predicţii pentru 2015. Ca niciodată, anul acesta veţi ieşi din rutină şi veţi alege nonconformismul. Vă interesează tot ce este exotic, nou, tot ce poate aduce nu doar o pată, ci o explozie de culoare în existenţa destul de ternă de până acum. Participaţi la evenimente. Organizaţi petreceri. Sunteţi sufletul întâlnirilor voioase cu prieteni vechi şi noi. Este un an bun pentru a socializa, a cunoaşte oameni noi şi a întări relaţii vechi.

 

Zodia Vânturelului: 28 octombrie - 24 noiembrie

Date generale. Cei născuţi sub acest semn al horoscopului păsărilor au o inteligenţă ascuţită. Când au parte de o provocare, se vor concentra pentru a găsi cele mai bune soluţii. Sunt încrezători în propriile abilităţi, iar această încredere îi poartă către zone în care alţii nici nu îndrăznesc să viseze că vor ajunge. Au atenţie distributivă şi capacitatea de a face mai multe lucruri deodată, cu o aparentă lejeritate, care nu îi va ajuta însă întotdeauna în relaţia cu ceilalţi, pentru că nu toţi suportă să fie comparaţi cu cineva mai bun decât ei.

 Predicţii pentru 2015. Odată cu intrarea în noul an, se observă o relaxare a vieţii voastre, în toate domeniile - relaţii, sănătate, carieră, bani. La locul de muncă există şansa unei avansări sau măcar a unei creşteri salariale. Veţi afla soluţii neaşteptate la tot felul de probleme care până mai ieri vi se păreau insurmontabile. Zodia se arată bună cu voi!

 

Zodia Corbului: 25 noiembrie - 23 decembrie

Date generale. Corbul are o personalitate impresionantă. O persoană născută sub acest semn nu va trece nicicând neobservată. Sunt fiinţe introspective şi de o eleganţă aparte. Iubesc provocările şi să fie stimulate din punct de vedere intelectual. Detestă superficialitatea. Se spune că ei, corbii, sunt înţelepţii zodiacului şi chiar dacă nu toţi cei născuţi în această perioadă scriu cărţi de filosofie, este clar că au o inteligenţă peste medie.

Predicţii pentru 2015. Anul începe cu o notă pesimistă, prelungindu-se o stare de lucruri nu tocmai confortabilă din 2014. Însă, dacă veţi miza pe latura constructivă a personalităţii voastre, pe seriozitate, perfecţionism şi profesionalism, sunt toate şansele ca acele aspecte negative să fie disipate şi o nouă cale să vi se deschidă. O analiză matură a situaţiei pe care aţi traversat-o în ultima perioadă vă va arăta şi calea de a surmonta greutăţile.

 

Zodia Bâtlanului: 24 decembrie - 20 ianuarie

Date generale. Cei născuţi sub zodia bâtlanului pot fi persoane puternice, din punct de vedere psihic şi emoţional. Sunt persoane care au tăria de caracter necesară de a face cele mai bune alegeri în situaţiile dificile. Sunt oameni pe care te poţi baza şi de la care ai mult de învăţat, mai ales tăria de caracter şi înţelepciunea. Sunt lideri ideali, pentru că sunt devotaţi celorlalţi şi nu lor înşişi şi au capacitatea de a da fiecăruia de făcut ceea ce se pricepe cel mai bine să facă, pentru a nu risipi resurse şi timp.

 Predicţii pentru 2015. Este un an al evoluţiei, atât în carieră cât şi în viaţa profesională. Ascensiunea care a început către sfârşitul lui 2014 va continua fără tăgadă şi în prima jumătate a acestui an, după care urmează o perioadă de consolidare a poziţiei obţinute. Tot ce ai de făcut este să te mobilizezi! Până către sfârşitul lui august, oportunităţile nu îţi vor lipsi, vei reuşi să recuperezi deficitul financiar din ultima perioadă. Astrele îţi sunt favorabile. În a doua jumătate a anului se prevăd călătorii şi întâlniri plăcute.

Sursa: www.antenasatelor.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horoscopul Păsărilor pentru 2015.
 Vizualizări articol: 2130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Horoscopul Păsărilor pentru 20155.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi uscaţi cu usturoi Ingrediente: o farfurie cu hribi uscaţi, 5 căţei de usturoi, 5 linguri făină, un pahar cu ulei, o cană cu sifon, sarePreparare: Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumătate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă... Citeşte