Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2015 - Anul XX, nr. 24 (5836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accidente

Plăcuţe reflectorizante montate de localnicii din Şcheia, sătui de maşinile care le intră în garduri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două maşini au intrat în coliziune violentă, joi seară, pe DC 74, care leagă Şcheia de Iţcani, drum cunoscut şi ca centura ocolitoare a municipiului Suceava, în curba strânsă din dreptul cimitirului din satul Şcheia, o zonă în care s-au mai petrecut numeroase accidente. Evenimentul rutier nu a fost grav, însă a stârnit revolta oamenilor care stau în zonă, care sunt supăraţi că drumul periculos nu este semnalizat corespunzător. În disperare de cauză, sătui ca maşinile scăpate de sub control să se izbească în gardurile gospodăriilor lor, localnicii au cumpărat elemente reflectorizante pe care le-au dispus pe garduri şi pe o casă. 

 

„Nu este nici o semnalizare de curbă periculoasă în afară de ce am pus noi”

Din ancheta poliţiei rezultă că joi seară, în jurul orei 17.50, un şofer în vârstă de 32 de ani, din Suceava, a intrat imprudent în curba la stânga, cauză din care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Milişăuţi. În urma impactului, autoturismul Renault a ajuns în gardul unei locuinţe.

„Drumul acesta încă ţine loc de şosea de centură pentru traficul greu, dar nu e semnalizat aproape deloc, tot se întâmplă accidente, iar stâlpul din curbă a fost pus la pământ de două ori”, spun oamenii care stau în zonă.

Sătul să aştepte ca autorităţile să intervină, localnicii au cumpărat din Bazar plăcuţe reflectorizante şi le-au montat pe garduri şi pe o casă. Aceste plăcuţe nu au vizibilitatea unor indicatoare rutiere, însă iniţiativa este de lăudat.

„Avem accidente aici cel puţin o dată pe lună, iar simplele tamponări sunt la ordinea zilei. Nu este nici o semnalizare de curbă periculoasă în afară de ce am pus noi, că ne săturaserăm să ne trezim cu maşini care se izbesc în garduri”, şi-a spus nemulţumirea o altă femeie care locuieşte în zonă.

Pentru că este vorba de un drum comunal, responsabilitatea semnalizării revine administraţiei locale şi poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plăcuţe reflectorizante montate de localnicii din Şcheia, sătui de maşinile care le intră în garduri.
 Vizualizări articol: 3879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Plăcuţe reflectorizante montate de localnicii din Şcheia, sătui de maşinile care le intră în garduri5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Placute trimis de
(31 ian 2015, 11:32:10
Partea frumoasa e ca placuta aia de pe casa e montata de cel putin jumatate de an de prin vara anului trecut...atunci am observat-o cand am trecut pe-acolo...nu dupa accidentul descris aici...
2.   Youtube. com /watch?v=40_nQ1SzA-g trimis de
(31 ian 2015, 14:55:43
Dovada a doua lucruri, existenta placutelor reflectorizante tocmai din 2014/05 si a imbecilitatii unor soferi youtube. com /watch?v=40_nQ1SzA-g

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi uscaţi cu usturoi Ingrediente: o farfurie cu hribi uscaţi, 5 căţei de usturoi, 5 linguri făină, un pahar cu ulei, o cană cu sifon, sarePreparare: Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumătate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă... Citeşte