Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2015 - Anul XX, nr. 24 (5836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Începând din acest an

Persoanele cu handicap grav sau accentuat, scutite de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele cu handicap grav sau accentuat vor fi scutite, începând din acest an, conform unei ordonanţeemise de Guvern, de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Suceava are în evidenţă 19.023 de persoane adulte încadrate într-o categorie de persoane cu handicap, din care 8.058 cu handicap grav, 10.091 cu handicap accentuat, 820 cu handicap mediu şi 54 cu handicap uşor (4.116 cu handicap fizic, 2.200 cu handicap somatic, 598 cu handicap auditiv, 4.619 cu handicap vizual, 4.018 cu handicap mental, 2.153 cu handicap psihic, 1.193 cu handicap asociat, 126 cu HIV/SIDA).
Conform ordonaţei guvernamentale, pe lângă scutirea de la plata impozitului pe salarii, persoanele cu handicap grav sau accentuat nu vor plăti impozit nici pentru veniturile provenite din pensii, din activităţi independente ori agricole, din silvicultură şi piscicultură, altele decât cele impozitate prin tranşe de venit.

La sfârşitul anului trecut, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale avea în evidenţă 683.738 de adulţi cu handicap grav şi accentuat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Persoanele cu handicap grav sau accentuat, scutite de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate.
 Vizualizări articol: 2702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Persoanele cu handicap grav sau accentuat, scutite de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi uscaţi cu usturoi Ingrediente: o farfurie cu hribi uscaţi, 5 căţei de usturoi, 5 linguri făină, un pahar cu ulei, o cană cu sifon, sarePreparare: Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumătate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă... Citeşte