Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2015 - Anul XX, nr. 24 (5836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tineri care furau din magazine, prinşi de poliţişti în flagrant

Duminică, 1 Februarie 2015 (12:44:38)
Poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a 5 persoane din Iaşi şi Vaslui care au săvârşit mai multe furturi din hipermarketuri de pe raza municipiului Suceava, prejudiciul fiind recuperat in întregime. Sâmbătă, la ora 22.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane au un comportament dubios în incinta unui centru comercial din Suceava, solicitându-se intervenţia agenţilor Secţiei de poliţie Burdujeni pentru legitimarea acestora. Patrulele s-au deplasat la hipermarketul respectiv, fiind depistate, în total, în diverse zone ale centrului comercial, 5 persoane care au sustras bunuri din incinta acestuia.La faţa locului au fost identificați Ionela D., de 24 ani, din Vaslui, Maria C., de 20 ani, Ovidiu R., de 23 ani, Ionuț S., de 19 ani, și Alexandru C., de 26 ani, toți din Iași, care au sustras mai multe tablete. Ulterior, în urma continuării cercetărilor, asupra celor cinci persoane au mai fost găsite alte trei tablete de același model care au fost sustrase în cursul zilei din același magazin.Valoarea totală a prejudiciului este de 1.196 lei şi a fost recuperat în totalitate.De asemenea, asupra celor în cauză au mai fost găsite și alte bunuri (hard-disk-uri externe, articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte) care au fost sustrase în cursul zilei din incinta altor magazine şi centre comerciale din Suceava. Cei în cauză au fost conduși la sediul secției Burdujeni, unde li s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante.„Cercetările au fost preluate de Biroul de Investigaţii Criminale Suceava, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se dispune cu privire la măsurile preventive care se vor lua”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri care furau din magazine, prinşi de poliţişti în flagrant.
 Vizualizări articol: 2214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tineri care furau din magazine, prinşi de poliţişti în flagrant5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hribi uscaţi cu usturoi Ingrediente: o farfurie cu hribi uscaţi, 5 căţei de usturoi, 5 linguri făină, un pahar cu ulei, o cană cu sifon, sarePreparare: Se spală hribii, se dau în clocot, apoi se lasă în apă rece jumătate de oră ca să se hidrateze şi să ajungă... Citeşte