Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 ian 2015 - Anul XX, nr. 15 (5827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Tribunal

Reținut pentru trafic de droguri, scos din celulă de judecători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul reținut luni seară de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, sub acuzaţia că ar fi comandat pe internet un colet cu droguri, a fost scos din arestul poliţiei de judecători şi trimis acasă.

Marţi dimineaţă, s-a judecat la Tribunalul Suceava cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Iulian Sasu (23 de ani), din comuna Vama, tânărul săltat cu o zi înainte de către ofiţerii Antidrog şi trimis 24 de ore în spatele gratiilor.

Judecătorul de şedinţă, însă, a respins propunerea, considerând-o neîntemeiată, şi a dispus punerea în libertate a suspectului.

A luat faţă de Iulian Sasu măsura controlului judiciar, cu interdicția de a părăsi ţara şi de a lua contact direct cu celelalte persoane implicate în dosar.

Procurorii DIICOT au făcut contestație, urmând ca zilele viitoare, la Curtea de Apel, să se stabilească dacă tânărul va rămâne în libertate sau se va întoarce în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Iulian Sasu a fost pus sub învinuire pentru introducere în ţară de droguri de mare risc fără drept, trafic de droguri de mare risc (în modalităţile cumpărare şi deţinere de droguri) şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Tânărul de 23 de ani este acuzat că pe 3 decembrie 2014 a primit din Spania, prin intermediul unei firme de curierat rapid, un colet în care se aflau aproximativ 30 de grame de droguri de mare risc. Luni, în urma percheziţiei la domiciliul lui Iulian Sasu, acesta a fost prins deţinând asupra sa un gram şi jumătate de canabis.

La percheziţia de la domiciliul lui Sasu a fost găsit şi un alt tânăr, Mihai Macovei, care  avea asupra sa, într-o tabacheră, 0,24 grame de canabis,  acesta din urmă fiind cercetat sub control judiciar pentru deţinere de droguri pentru consum propriu.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reținut pentru trafic de droguri, scos din celulă de judecători.
 Vizualizări articol: 2540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reținut pentru trafic de droguri, scos din celulă de judecători5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei