Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 ian 2015 - Anul XX, nr. 15 (5827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ilegal

Primarul din Dorneşti s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident la volanul microbuzului şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Dorneşti, Gheorghe Luţa, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a două infracţiuni după ce a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea microbuzul şcolar din localitate. Accidentul s-a petrecut săptămâna trecută, pe 15 ianuarie, microbuzul şcolar condus de primar lovind un autoturism condus de o femeie însărcinată. În urma accidentului femeia a fost rănită uşor.

 

Microbuzul primarului s-a izbit într-o maşină care a derapat. Poliţiştii au stabilit culpă comună

Din ancheta efectuată de poliţiştii de la Biroul de Poliţie Rutieră Rădăuţi rezultă că accidentul s-a petrecut pe strada Prieteniei din comuna Dorneşti, în jurul orei 11.30, pe un carosabil fără aderenţă, acoperit cu strat de gheaţă.

Poliţiştii rutieri au stabilit că o femeie în vârstă de 35 de ani, Brânduşa Bucevschi, aflată la volanul unui VW Sharan, nu a adaptat viteza la condițiile  de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a derapat, moment în care vehiculul a ajuns perpendicular pe axul străzii. În acel moment VW-ul a fost tamponat de microbuzul care venea din spate, condus de Gheorghe Luţa, în vârstă de 63 de ani, care nu a mai putut frâna pentru a evita coliziunea.

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rădăuţeni rezultă că de producerea accidentului rutier se fac vinovaţi ambii conducători auto, pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi, în cazul primarului, nepăstrarea distanţei regulamentare în mers.

Ambii conducători auto implicaţi în accident au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.  

 

Infracţiunile de care este acuzat primarul

În cazul lui Gheorghe Luţa, edilul din Dorneşti, accidentul rutier i-a adus o mulţime de probleme cu legea. Pe lângă faptul că s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii au mai constatat că acesta deţine doar permis de conducere categoria B, în timp ce pentru microbuz avea nevoie de permis categoria D. În aceste condiţii primarul va răspunde penal şi pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis corespunzător categoriei din care face parte.

 

Primarul nu avea atestat pentru a conduce microbuzul, şofer titular fiind fiul său

Mai mult, microbuzul şcolar putea fi condus doar de şoferul atestat în acest sens, nimeni altul decât fiul lui Gheorghe Luţa.

Contactat telefonic, primarul din Dorneşti nu a negat că a comis o ilegalitate, însă a încercat să minimalizeze evenimentul.

„A fost o greşeală comună, nici eu nu am fost suficient de atent şi nu am mai putut frâna, când am văzut maşina în faţă, pe axul drumului”, a spus primarul. El a mai declarat că s-a urcat la volanul microbuzului deoarece şoferul avea o problemă şi trebuia ca cineva să ducă elevii la casele lor.

Acesta a mai spus că nici unul dintre elevi nu a avut de suferit, iar femeia care conducea VW-ul Sharan este în spital sub supraveghere pentru că este însărcinată, şi nu din cauza leziunilor suferite în urma accidentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Dorneşti s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident la volanul microbuzului şcolar.
 Vizualizări articol: 5270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Primarul din Dorneşti s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident la volanul microbuzului şcolar4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Întrebare: trimis de
(21 ian 2015, 12:22:10
Când se uită un tractorist în oglindă?

Răspuns:
Atunci când se bărbierește1

Cam asta-i tătrășănia și cu primarul Luța, care la bază în TRACTORIST SADEA.
(n-am habar dacă ântre timp nu s-o Licențiat de Ziua a Șaptea la Sfredelu Haret sau dacă nu cumva s-o dat masteru’ în meșteșugu discuitului la vro Româno-Americană.

Cât despre aburelile alea de le zice Paiu în articol, PE NAIBA.hee hee
Ce vătămare corporală din culpă și ce conducerea unui autovehicul fără permis corespunzător?
las că vorbește Luța cu melițianul Moloce, ca să-i spuie aiesta care-i filiera pe care să se scoață basma curată.
Moloce o să-i zâcă cu cine de la Parchetul de pe lângă Lege trebe să gavarească, astfel încât prosecutorul să întocmească defectuos actele de urmărire penală.
Apoi, dosarul trimis la Judecăcătorie să fie repartizat ALEATORIU (=)) ) taman la completul care trebuie, să constate că, din probatoriul administrat, nu rezultă clar săvârșirea angaralelor de mai sus.
Așa că ce mare fason că o bușât tractoristu’ Luța, cu microbuzu’ școlii, pe o cucoană ulițarnică, care se plimba anapoda prin lume cu Șaranul în loc să steie acasă să-și completeze sarcina în liniște.

Păi, uităm despre ce anume vorbim? Dornești, bre!
Crede careva că-i posibil de pierdut un asemenea punct strategic din cauza unui eveniment rutier minor?
Păi pe unde se merge … cu marafeturi* la Rădăuți?
Prin Dornești
Pe unde se vine cu marafeturi *?
Prin Dornești.

Cum să pierzi, măi, controlul unui punct … vamal… de o asemenea importanță?

ALLES SIND KLAR?
1.1  RE: Întrebare: trimis de
(21 ian 2015, 12:22:50
-----
Legendă
* duhan, tiutiun, tabacioc, alcool, votchi, samagoni, cognac, benzână, motorină, naftă, gaz, fetițe, demoazele, dame de companie, euroi, dolărei, franci elvețieni, kalașnicoave, tokarevuri, APRN-uri, tancuri T-34, etcaetera, etcaetera
1.2  RE: Întrebare: trimis de
(21 ian 2015, 12:27:11
Nuș de ce, dar am impresia că dosarul o să ajungă la crochiusilly
Că numai ăla îi atât de impertinent și nesimțit încât să facă din alb - negru, din negru - alb, făptuitorii să-i transforme în victime iar victimele să le scoață ditamai teroriști.

O țară de ... crochiuri!doh cum ar fi exclamat maestrul Gheorghe Dinică!
2.   Traiasca presa liberaaaaaaaa ! trimis de
(21 ian 2015, 20:25:16
D-nule PAIU...ati primit toate informatiile ,,CORECTE si REALE"... ale acestui accident...ati mers din nou....iarasi....pe ,,variantele oficiale" ale POLITIEI RADAUTI... care,in neaosia ei,a incercat sa musamalizeze,sau sa ,,cosmetizeze" acest caz... daca nu aparea un ,,justitiar nebun"....si.. de frica Fb-kului si a DNA-ului... care,oricum,va fi anuntat....ati incercat sa impacati si ,,capra si varza" ! BRAVOOOO... presa independenta inca mai exista ! Daca tot nu ati luat in calcul,verbal,marturii si probe,hai sa ne asezam la masa negocierilor.... poate,nu mai rasufla ,,justitiarul", adevarul... acel justitiar,fugit in lumea larga,satul de MAFIA RADAUTEANA,de LABIRINTUL lor nebulos,fara o luminita de speranta macar,pt dreptate,alias ALISTAR-ROMAN-fratii CHIFAN-deputatul GALAN-procurorii DAMU si CHIOCHIU ! Acesti SEMIZEI locali,pt care LEGEA,se transpune doar in suma de EURO si baxuri de tigari ( nu alea disparute misterios din sediul politiei RADAUTI ) ! Acesti SEMIZEI,pusi in slujba nemernica a BARONILOR LOCALI,nu in SLUJBA DEMNA a LEGII si STAULUI ROMAN ! Acesti FARSORI IEFTINI,care stiu,sa aduca orice marturie sau declaratie a martorilor,doar in interesul COMUN,al CARTELULUI IMBUIBATILOR locali ! LUTA GHE,are masina privata,d-nule PAIU...ceva cu nr sentimental,EGG...cadoul de la firma EGGER,pt ,,aportul lui" eroic,la toate AFACERILE cu PAMANT,din comuna DORNESTI...el,marele ZBIR,foloseste in scop privat,LOGANUL Primariei,SV-51-PRI,la toate nuntile si petrecerile private la pensiuni,la piata de masini din RADAUTI,la controalele private pe hectarele lui de pamant arabil,lucrat de nevoiasii comunei... LUTA gheorghe,TRACTORIST MANDRU si FALNIC...ajuns peste noapte mare PRIMAR,l-a angajat sofer pe nimeni altul,decat fiul lui IONEL,pe microbuzul destinat transportului de copii.... fiul lui,care,in timpul maccidentului,era deja la jobul lui,angajat si la EGGER....si,fiind fiu de tractorist,nu putea sa-l depaseasca pe NAPOLEON,sa faca 3 lucruri in acelasi timp...
3.   VICTIMA,femeia insarcinata,nu conducea masina ! trimis de
(21 ian 2015, 20:48:53
Deci,d-nule PAIU... primarul LUTA,cu ,,suflet de tata" il tinea angajat si pe fiul lui,din baniii OBSTII...pardon,ai PROSTIMII,desi ala,la ,,apelul bocancilor" nu era niciodata prezent,logic,omul,avea serviciul lui legal la EGGER...asa ca,marele HAIDUC LOCAL,a pornit vijeleste,cu microbuzul plin de copii,cu martora LILI PISCUC,reprezentanta scolii,sa ,,acopere" lipsa soferului emunerat de PRIMARIE ! La o poarta a unei case,era stationata...STATIONATAAAAAAAAA,d-nule PAIU,o masina SHARAN,femeia inchidea portile,femeie insarcinata.... nu poti conduce o masina,si sa inchizi portile de la curte....iar apare varianta NAPOLEON...si,individul ala LUTA,a intrat direct in masina femeii,care,in urma impactului,a lovit-o si pe ea,producandu-i....ATENTIEEEE. nu rani usoare,ci rupere de sold,traumatisme craniene medii,sangerare abundenta...deci...d-nule PAIU...i-a pus viata ei si a copilului nenascut in pericol,femeia aflandu-se si acum in spital ! Acum...la o sueta,la gura sobei,POLITISTII din DORNESTI,au ,,dat din casa"...ca,li s-a interzis sa intervina,ca preiau cazul cei de la RUTIERA RADAUTI ! LOOOOGIC, nu ? Pai cum sa-l cerceteze pe seful lui administrativ LUTA,marele agent IONUT LUPASCU,cel care e,de ani de zile,impotriva miilor de reclamatii de abuzuri in serviciu, ,,combinatorul" traficului de tigari din DORNESTI,si a furturilor de fier vechi si a transporturilor ilegale cu masini inscrise in ANGLIA,cu nr-e false,a balastului si nisipului din zona albiei raului SUCEAVA ? Acelasi agent,tzinut ,,pe palme" de marele...offf...al MARE...ALISTAR...desi,a corupt o minora de 16 ani,si traieste cu ea in concubinaj,chiar in SEDIUL POLITIEI DORNESTI,desi parintii fetei sunt total impotriva,si lupta pe la toate institutiile degeaba,sa exprime adevarul ! HEIII...si uite asa,se sparge buba....d-nule PAIU... Ca oameni seriosi,importanti,si cu ,,suflet de consatean",au aparut la locul accidentului,nu echipaj normal de POLITIE,ci...chiar SEFII de SEFI.... CHIFAN si ROMAN,dornesteni ..
3.1  RE: VICTIMA,femeia insarcinata,nu conducea masina ! trimis de
(21 ian 2015, 21:02:24
Centaure, nu știu de ce dar te cred 250% că autovehiculul femeii staționa iar femeia, sărmana, era taman la mama draaqului față de cum behăie melițienii.
De ce te cred?
Pentru că știu, din sursă directă, care-i specialitatea lui ... Crochiu de a manufacktura din victime - veritabili făptuitori.
Adicătelea cum teleportezi din vârful condeiului de scriitor de literatură SF, alcătuitor de rechizitorii, personaje dintr-un anumit loc, care, în interval de câteva secunde, se teleportează la distanțe de ordinul kilometrilor, produc o distrugere iar mai apoi, în fracțiuni de timp infinitezimale, revin în locația inițială.

Marcă epică Science Fiction înregistrată la OSIM de .. Crochiu.
Da' Altceva voiam sî te înteb Io*:
Nu știi, bre, cine l-o achitat pe fond pe vameșul Donișan, de asăminea din Dornești?
Adicătelea cine o fost prezidenta completului de la Judecăcătoria rădăuți care l-o scos basma curată pe porcan?

Dacă știi cumva, lasă un coment acilea, nu de alta, dar voiesc să merg să-i cânt o serenadă sub balcon lu' Michaela Sin Michail, șăfa de la DNA Suceava.
Și voiesc să fie o baladă de liubov, care în loc de versuri să aibe istoria neoficială a procurorului de la Parchetul de pe Lângă Lege și a judecătoarei de la Judecăcătoria Rădăuți care îi scot basma curată pe toți traficanții de produse supuse regimului accizării, care joacă în Champions League (adicătelea peste 100.000 de euroi contravaloarea UNUI SINGUR TRANSPORT din sumedenia de mii de transporturi)
3.2  RE: VICTIMA,femeia insarcinata,nu conducea masina ! trimis de
(21 ian 2015, 21:46:24
Cine dracu nu stie ? Marea JUDGE VICOL,care,cu ,,suflet de mama"...l-a repus si-n drepturile banesti,compensatorii..ca naaa...nevoiasul de el,tocmai isi luase peste noapte doua apartamente in buricul IASI-ului,si un automobil AUDI 6,ultimul model....si,stii tu... ,,obrazul subtire,cu,cheltuiala se tzine" ! Cica...soptesc ,,CARCOTASII" din VAMA... de acel misterios dosar,s-au inspaimantat mai multi procurori,si...cu mare ce greu,s-a gasit un ,,curajos" care l-a preluat,pt cercetare...dar,culmea,unul tanar.... nu PONTAAAAAAA... prieten bun de ciolhanuri si gratare,cu inculpatul ! De aici...pana la VICOL,o alta infractoare ,,acoperita" inca de DNA...nu mai era decat un pas ! Sau... in legea lui LAPUSNEANU" ... in varianta actuala,ortodoxa... ,,cine nu-i cu noi,sunt impotriva LEGII " !
4.   RUSINEEEEEEEEEEEEEE ! trimis de
(21 ian 2015, 21:13:44
Care,ofiteri ,,mandri si destoinici",pusi in slujba LEGII,au incropit un SCENARIU,si o REGIE,ca si marele SPIELBERG,moare de invidie ! Femeia aia,stationand,de fapt conducea... ca,,,axul drumului" ,nu e de fapt,la poarta casei,in afara drumului... ca,sangele si coastele rupte,sunt ,,dublari de cascadorie"... GATAAAAAAAAAAAAA....opriti PROSTEALA PE FATZA ! LUTA gheorghe,co9nduce buzul ala de ani de zile,si la nunti,unde bea...nu stia POLITIA din DORNESTI ca nu detine permis de conducere adecvat ? Fiul lui,pt ce era platit din banii nostri ? Se zbate comuna in intuneric,nu este o lumina pe strazi,furturi automat din case,banii pt iluminare,merge in buzunarul fiului primarului ? Cum a permis POLITIA DORNESTI,sa puna in pericol viata unor copii nevinovati,si asa nepastuiti,lasan pe mana unui IRESPONSABIL conducerea acelui microbuz,in mod repetat ? Aceeasi POLITIE DORNESTI,pe langa treceau zeci de camioane cu nr-e false,pline ochi cu balast,al marelui DEPUTAT GALAN,si,desi cu probe si mii de sesizari,nu vroiau sa opreasca in trafic unul macar,pt verificare ! OARE,d-nule PAIU,veti incerca sa mai ,,scotociti" in folosul adevarului,despre acest DUBIOS INFRACTOR LUTA GHEORGHE ? Care are zeci de dosare penale,cu abuzuri in serviciu.... ex,cel in care a aplicat PUMNUL si LEGEA VESTULUI SALBATIC,la d-na SCHIPOR,deposedand-o de terenul proprietate ? Tot acest ,,LEGIUITOR",a improprietarit pe numita TURTUREANU MODICA,la ,,foc automat",cand au aparut reclamatii,cu un teren intravilan din centrul comunei,din DOMENIUL PUBLIC,de 15 ari,fosta lui amanta din tinerete...si...culmea ironieeeei,d-nule PAIU,DOSARUL PENAL,a disparut de vreo 2-3 ani,pana se prescrie,pe ruta ofiter M CHIFAN-DAMU-ALISTAR-iar PARCHETUL RADAUTI...si...nimeni nu-l mai gaseste,inclusiv cei abilitati,avocatii partii vatamate ! Atentieeeeeeee....LUTA ghe,a mai produs un accident de circulatie anul trecut in SUCEAVA,cu LOGANUL PRIMARIEI...si...iar,a disparut totul in ceatza !Cine-i descopera pana la capat ABUZURILE ?
5.   HOTIE pe FATZA ! trimis de
(21 ian 2015, 23:01:30
Cata nesimtire si nerusinare,pt OFITERII aia care au intocmit raportul oficial! Femeia aia,nu conducea masina,era pe picioarele ei,pe pamantul din fata casei...si..nu e in spital pt ca e gravida,ci pt ca are oasele bazinului fracturate ! Oare astia au D-ZEU ? Nu se gandesc ca,daca patea ceva copilul,sau,poate,va pati ? Au copii si ei ? Incearca cu disperare sa-l oploseasca pe infractorul LUTA... oare,exemplul OLAREAN,nu le e deajuns ? Nu trebuie ca acesti primari,care se considera MOSIERI pe TARLAUA lor parinteasca,sa plateasca ca ceilalti cetateni ? DNA-ul,poate se va sesiza....si,daca ar face un control la primaria DORNESTI,din ultimii ani,ohohoooo....cate nemernicii ar descoperi ! Doar,sa nu ajunga DOSARELE pe mana vajnicului CHIOCHIU.... protejatorul ,,combinatoarei" GABI BODNAR,metresa ...pardon,grefiera prinsa in flagrant cu mita... si,tovarasul de ciolhanuri ale lui LUTA,si al agentului sef MOLOCE...fost sef de post la DORNESTI... fost dat afara pt abuzuri in serviciu si falsuri....reprimit,cu plata compensatorie inapoi...fost ,,ARGAT UMIL" al primarului din DORNESTI... implicat si el,alaturi de LUTA,in alt DOSAR STUFOS,de ultraj, binenteles,FABRICAT doar de sefii aia mari....ALISTAR si ROMAN.... in care,LUTA,din agresor si GALAN din BATAUS,au ajuns mare victime,fabricand un scenariu,vorba TAZMANIANULUI.... de Science-FICTION.... in care,cand bati o mama,vaduva,in curtea ei,20 de barbati,cu politistul alaturi,femeia aia,plina de sange,era de fapt ,,agresoarea " ! Exact,ca si cum,poarta femeii gravide,unde se aflla ea in momentul accidentului,era ,,AXUL DRUMULUI" ...in legea ofiterilor CHIFAN si ROMAN ! Pana cand...pana caaand ? Si culmea,TAZMANIENEEEE...camerel de luat vederi,de la PRIMARIE,nu functionau,la momentul ala.... adica,vorba carcotasilor din PRIMARIE, ,,inregistrarile au fost sterse" intentionat ! FUURT pe fatza ! La fel,exact la fel,ca si cu camerele de luat vederi,din sediul POLITIEI RADAUTI,cand au disparut tigarile! De rasul curcilor...
5.1  RE: HOTIE pe FATZA ! trimis de
(21 ian 2015, 23:15:15
Ochei, Centaure!
Chill man!
Simt indignarea din spusele tale!
Mulțumesc pentru nominalizare însă un sfat de om pățit: încearcă să nu mai pomenești nume corect ortografiate.
Trepădușii se simt într-atât de amenințați în sforăriile lor penale încât devin violenți, manufacturează dosare sub acuzația de ultraj judiciar și p-ormă trimit mascații să spargă ușa la oaminii rupți în kur.
de altă dată faci ca mine:
În loc de Chiochiu spui Crochiu, în loc de Vicol spui Viscol, în loc de Damu spui Dam(b)u (că și așa se aseamănă cu porcul acela de a aruncat cu câteva tone de rahat peste noblețea profesiei de acuzator public)

Cât despre celelalte, dă-i pülii de prostani bugetari, că o să aibă grijă de ei șăful meu, Măritul și Înțeleptul Zeu Odin.
Ține minte prophecia lui TAZ: UNUL NU SCAPĂ!
Unde li-i locul, în afundul ocnei, acolo or să ajungă cu toții.
N-au habar flăcăii că primirea de cadouri care să orbească ochii și să strâmbe pricinile, nu-i plăcut vederii NICIUNUI ZEU, fie el Dumnezeu, Allah, Buddha, Mitra, Sol Invictus, Odin sau Jupiter.

ÎN FUNDUL OCNEI OR SĂ AJUNGĂ CU TOȚII și când va fi asta, eu o să stau la poarta temniței, o să mă râd soteriologic, după care o să merg să arunc cheia pușcăriei în afundul Gropii Marianelor!
AM ZIS!devildevildevildevildevil
5.2  RE: HOTIE pe FATZA ! trimis de
(22 ian 2015, 00:07:01
Nu ma ascund,pt ca,le stiu dosare grele,cu zeci de mii de euro,luate spaga,deci PROBE.... il provoc chiar pe stabul ala infatuat COCHIU,sa-mi explice public,unde a folosit 40 milioane,pt o sedinta de 5 min,in care,legal,si pe buna dreptate,nu avea dreptul sa ma aresteze 29 zile....dar el,impreuna cu alta ,,combinatoare"...avocata TODORESE MIRELA,au considerat,nefondat chiar,neprezentand un pericol public,nefiind terorist,ci,doar reclamator al stabilor locali,ca asta e ,,pretul" libertatii ! Avocata,care,ulterior,mana-n mana cu CIOC(LUL)HIU....m-a mai ars de milioane,desi,eu,cerseam doar DREPTATEA ! Stii TAZMANIENEEE...ca CIOCLIU asta...urmeaza ,,calea adevarului " impusa de DIABOLICUL DAM(at)U ? Dar,stai linistit....i se apropie lui ca si lui DAMBU... probe am adunate...stiu si sumele de bani... si cercul lor....
6.   DORNESTI...RAIUL BARONILOR LOCALI ! trimis de
(21 ian 2015, 23:29:27
Stie d-nul PAIU,ca,doar in comuna DORNESTI,nu exista viceprimar ? Pt ca,marele MAHAR LUTA,a refuzat sa respecte LEGEA ADMINISTRATIEI LOCALE,si,pt ca ,toti consilierii nu au fost de acord cu vicele propus de el,a schimbat LEGEA... sta comuna fara viceprimar ! Apoi,stie cineva,ca in baza unui CONTRACT,super avantajos,de genul transferurilor din fotbal,unde,au cam ajuns la racoare unii ,,smecheri" ... intre primaria DORNESTI si firma LOREDANA SRL,firma deputatului GALAN,tovaras vechi de arme cu LUTA,din EPOCA de AUR a EGGER-ului...PRIMARIA DORNESTI,e posesoarea unui tractor si a unui buldo-excavator,pt intretinerea drumurilor ?! Nu stie nimeni,pt ca actele nu le vede nimeni... si utilajele sunt in curtea fostului C.A.P.,proprietatea MOSIERULUI LUTA,si folosite la lucrarile agricole pe zecile de hectare,pe care le-a dobandit,ilegal,se spune,de cand e PRIMAR ! Si....ninge ...ningeeeeeeee...pe ,,MOLDOVA,ninge" .... si...nici urma de utilaje de deszapezire,pe strazile neiluminate ale DORNESTIULUI ! Dar,banii din contractele fabuloase...in ce s-au investit ? In iazul privat al primarului,alt domeniu public,transformat peste noapte,in ,,mosia grofului" ? HEIIIIIIIIIIII...cat va mai lasati prostiti de MAFIA care a instaurat-o INFRACTORUL asta ANALFABET ? E sprijinit de la CENTRU...normal.mii de contracte dubioase cu terenuri,trafic protejat de tigari de contrabanda,ginerele lui SORIN CHIRAS e seful retelei de trafic de motorina...alt criminal,care a omorat om nevinovat in accident de circulatie,beat fiind,si ,,exonerat" de pedeapsa ! ROMANIEEEEEEEEEEEEEEE....TREZE ! IESIM in STRADA...oameni buni ? Sa scoata tractorul,are permis pt ala...si...la deszapeziiit...daca esti asa onest ! Urmariti,voi cei de la DNA.... unde e dosarul disparut,cu intabularea de pamant,a parcelei din centrul comunei,in care,fosta amanta a primarului MODICA TURTUREANU,a ajuns proprietara si pe un SALON de COAFURA,construit de altul,in 2007,dar,trecut in acte de LUTA,ca-n SF-uri,in 1990 !
7.   CULPA COMUNA ??!!! trimis de
(22 ian 2015, 01:08:42
Oare daca ofiterii G CHIFAN si E ROMAN,ar avea nevasta insarcinata,asteptandu-i in fata portii,si vine un iresponsabil,in viteza,si-i rupe bazinul femeii,insarcinata cu copilul lor,nevinovata,stand in fata portii.... ce ar zice amandoi ? L-ar ierta pe faptas ? Ar da vina si pe nevasta lor ? NENOROCITI ce sunteti.... aruncati vina pe o viitoare mama,pt simplul fapt ca se afla in fata casei ei ! ,,DRUM ALUNECOS" ??!! Dar unde-s utilajele alea contractate pe bani grei,din bugetul primariei,si care sunt folosite doar de PRIMARUL LUTA,in folos particular,si stationate de veci,pe timp de iarna,la halele lui din fostul CAP ? Asa cum,si sediul POMPIERILOR din DORNESTI...nu mai exista,si utilitarele au fost vandute de el ! POLITIA JUDETEANA,sau MINISTERUL de INTERNE,rugam o ancheta...sau,poate un reportaj la ANTENA 3... si asa,si-a cam pierdut din rating....heiiiiiiiiiii...ofiteri ,,dracosi si smecheriti"... de la POLITIA RADAUTI.... intocmiti raportul real,pt ca sunt martori vizuali,si... nu mai merge ,,smecheria" ! Si,speram,ca dosarul de trimitere in judecata a primarului LUTA,nu va mai ,,dormi nestingherit" vreo 6-8 luni....apoi vreo1-2 ani....prin sertarele ofiterului M CHIFAN,de la CERCETARI PENALE..... nu mult timp,exact cat sa se prescrie fapta....el stie exact,el si prietenul DAMU,cate dosare au tzinut intentionat,disparute,pt a se prescrie faptele ! La fel ca in cazul fratelui lui G CHIFAN,sa se gandeasca ca are copii... si,a indepartat un tata de copilul lui,desi era HOT JUDECATOREASCA clara,prin subterfugii si smenuri ,,militienesti",pt a apara infractoarea,verisoara lui de fapt ! GATAAAAAAAAAAAAA....presa e libera.... DNA-ul e cu NOI ! Sa vedem cat ne mai tratati voi ca pe fraieri ! Cine a gresit,sa plateasca... nu ca-i vecina,soacra,primarul,verisoara,etc.... de asta sunteti platiti din banii nostri ! Ca sa nu intram in amanunte,cu reteaua GABI BODNAR-DAMU-CHIFAN-VAMESI....s sa apara public sumele de bani,care,si cui i-e dator....care si cui a tras tzeapa !
8.   ,,Daca-i bal...bal sa fie" ! trimis de
(22 ian 2015, 01:44:12
Oare POLITIA RADAUTI,a auzit de BBC 1 ? Un post independent de televiziune,periculoooos grav,in deconspirarea faradelegilor unor Institutii,intr-un STAT democratic,aspirant la spatiul SCHENGEN,care lupta contra CORUPTIEI ! Cand au primit ceva date,deja erau curiosi rau de tot... asa ca,ALISTAR,CHIOCHIU,DAMU,MOLOC marele deputat GALAN... PREGATITI-VA DE IARNA GREA !
9.   Ma doare la basca de LEGE ! trimis de
(23 ian 2015, 23:58:26
Asta-i motto-ul INFRACTORULUI LUTA GHEORGHE....care,azi dimineata,la orele 07,15,a pornit vijelios si eroic,cu microbuzul destinat transportului de copii,acelasi microbuz,cu care a accidentat o femeie gravida,si,acelasi microbuz,pt care nu detine permis de conducere adecvat...adica,ca si cum nu detine permis ! HEIIIII.... e deja TUPEU....sfideaza LEGEA,POLITIA ROMANA,si recidiveaza in aceeasi infractiune ! Simplu.... in LEGEA PENALA... e RECIDIVIST ! OK,oare cine e abilitat sa se sesizeze ? Iar asteapta ofiterii CHIFAN si ROMAN,mii de reclamatii,pt a descoperi si divulga ADEVARUL ? Credem ca,pana la urma,daca nu se ia masuri cu acest PERICOL PUBLIC LUTA,se va ajunge la DNA si CORPUL DE CONTROL al primului MINISTRU ! E oare,imperios necesar,sa se ajunga la morti in accident,ca in cazul primarului din VICOV... ca sa se autosesizeze POLITIA ? Si....apropos....fiul primarului LUTA,ala angajat cu acte ca sofer pe microbuz... unde era si azi...ca,varianta ,,oficiala" din ziua accidentului" era,ca a avut ceva probleme... azi...era cumva la locul de munca,la EGGER ?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei