Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 ian 2015 - Anul XX, nr. 12 (5824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Nemulţumiri anchetă

O tânără accidentată de o maşină, la Arbore, susţine că şoferul a lăsat-o în drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Familia unei tinere în vârstă de 18 ani, din comuna Arbore, rănită într-un accident rutier pe 28 decembrie 2014, este nemulţumită de cele stabilite de poliţiştii rutieri în cadrul anchetei preliminare, din care rezultă că adolescenta a fugit de la faţa locului şi a refuzat să discute cu şoferul. 

Maria Botezat a avut nevoie de opt zile de spitalizare în urma accidentului rutier, având leziuni la cap şi alegându-se printre altele cu un dinte rupt şi unul fisurat.

 

Ce a stabilit poliţia în acest caz

Varianta poliţiei în acest caz este următoarea. Pe 29 decembrie, la ora 14.00, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de Spitalul Judeţean Suceava că la unitatea medicală s-a prezentat o tânără de 18 ani, Maria Botezat, din comuna Arbore, care a fost rănită într-un accident rutier ce avuse loc cu o zi înainte, pe 28 decembrie.

Din ancheta poliţiei rezultă că pe 28 decembrie, în jurul orei 20.45, un şofer în vârstă de 19 ani, Cezar Manoilă, din Arbore, aflat la volanul unui autoturism Audi, pe raza comunei Arbore, a acroşat-o cu partea din faţă a autoturismului pe care îl conducea pe adolescenta de 18 ani, localnică, ce a traversat drumul neregulamentar, pe lângă o maşină parcată.

Tânăra a fugit în curtea unei case, şoferul implicat declarând că a plecat după aceasta, însă fata nu a dorit să discute cu el. Şoferul s-a deplasat ulterior la Postul de Poliţie Arbore, unde a fost audiat şi testat cu aparatul etilotest.

A doua zi, pentru că acuza dureri, tânăra a fost transportată la spital de tatăl său.

 

„După impact şoferul a părăsit locul accidentului, lăsându-mă în drum”

Într-o plângere depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi tânăra susţine însă că lucrurile nu stau chiar aşa.

„După impact şoferul a părăsit locul accidentului, lăsându-mă în drum. M-am deplasat cu mare dificultate în locuinţa bunicii mele, din apropiere, având dureri la picioare, la mâini şi la cap”, spune tânăra.

Aceasta recunoaşte că după accident o patrulă de poliţia a ajuns în zonă, însă spune că a aflat ulterior acest lucru. Cert este că fata nu a fost găsită de poliţişti, ea fiind identificată abia după ce a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava.

Tatăl tinerei a explicat de ce este nemulţumit de ancheta poliţiştilor: „Dacă ar fi făcut investigaţii serioase la faţa locului poliţiştii o găseau imediat pe fată, era în locuinţa bunicii, la câţiva metri de locul impactului. Ea era panicată şi de aceea a fugit, însă mi se pare revoltător ca doar ea să fie considerată vinovată de acest accident”.

Tânăra mai acuză că şoferul a fugit de la faţa locului pentru că era băut, însă poliţiştii infirmă această variantă, tânărul de 19 ani fiind testat cu aparatul etilotest la Postul de Poliţie Arbore.

„Declaraţiile şoferului sunt contradictorii şi până acum nu am fost căutată pentru a fi audiată”, şi-a mai spus nemulţumirea tânăra de 18 ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără accidentată de o maşină, la Arbore, susţine că şoferul a lăsat-o în drum.
 Vizualizări articol: 4357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
O tânără accidentată de o maşină, la Arbore, susţine că şoferul a lăsat-o în drum3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   WOW trimis de
(17 ian 2015, 16:13:31
Clar ca a fugit ea si a doua zi cand a vazut ca o doare prea tare nu a avut de ales si a mers la spital ... probabil vrea sa scape de platit reparatiile la masina baiatului .... la urma urmei, daca a trecut prin loc nepermis fara sa se asigure, ce vina are soferul? .... sa ii multumeasca ca nu avea viteza mai mare ....
2.   Asa sa fie? trimis de
(17 ian 2015, 17:03:05
Ma intreb : de cand politia Arbore detine aparat etilotest?
Paiule!mai bine scriai cateva cuvinte si de faptul ca la Arbore a fost identificata o epidemie de hepatita de tip "maini nespalate"
......cat despre plitisti ???????????????? daca se producea accidentul in bar la Tibi o gasea mai usor pe tanara respectiva

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei