Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 ian 2015 - Anul XX, nr. 12 (5824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Variantă de lucru

Senatoarea Steliana Miron, candidat surpriză la Primăria Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe fondul crizei care macină Consiliul Local Rădăuţi, aflat la un pas de dizolvare după ce Tribunalul Suceava a admis acţiunea formulată de Prefectura Suceava, o candidatură surpriză este pe cale să iasă pe piaţă. Senatoarea Steliana Vasilica Miron îşi va anunţa public, cel mai probabil în cursul zilei de astăzi, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

Steliana Vasilica Miron este vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava şi deţine funcţia de senator pe colegiul de munte al judeţului Suceava.

În momentul de faţă, Primăria Rădăuţi îl are la conducere pe consilierul local Tiberiu Epifanie Maerean. Acesta a fost ales pe data de 18 septembrie 2014 în funcţia de viceprimar, înlocuindu-l pe Dumitru Ciobotariu care câştigase acest post în urma alegerilor locale din 2012.

Prin arestarea şi suspendarea din funcţie a primarului ales Aurel Olărean în septembrie 2014, prerogativele au fost preluate de noul viceprimar, Tiberiu Epifanie Maerean. Totuşi, în cele câteva luni de când se află la conducerea Primăriei Rădăuţi, Maerean a reuşit să irite o bună parte a locuitorilor municipiului, colegi de partid, dar şi pe majoritatea angajaţilor administraţiei locale, scaunul său nefiind foarte stabil în acest moment.

Pe de altă parte, o decizie definitivă a Curţii de Apel Suceava în vederea dizolvării Consiliului Local Rădăuţi ar putea conduce la realizarea de alegeri anticipate, ceea ce ar adânci şi mai mult criza politico-administrativă din acest oraş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Miron, candidat surpriză la Primăria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 5422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Senatoarea Steliana Miron, candidat surpriză la Primăria Rădăuţi3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Primarita....pusichet...! trimis de
(17 ian 2015, 15:58:37
Oare fatuca asta...chiar gandeste...cand face ori....este viceversa....?? Oare ea crede ca o primarie cu atatea probleme si un Consiliu Local...turbat...se tine in frau cu un zambet...si o declaratie de presa...( ce stie d-na sa faca mai bine)...? Cred ca cine a sfatuit-o si-a batut joc de ea.. Asa ca dombnita...ramai la fitele de senator...facut la apelul bocancilor si bucurate de cat timp a mai ramas...ca alt mandat....nu mai exista!!! Si chiar te invat de...bine...!Revino-ti din gandiri...paralele...!
2.   Sexy senatoarea PNL trimis de
(17 ian 2015, 16:59:01
Înscrierea în PNL Suceava a fostei senatoare PP-DD în Colegiul Vatra Dornei, Vasilica Steliana Miron, a stârnit emulaţie la vârful organizaţiei judeţene. Vicepreşedintele PNL Suceava Vasile Mocanu a salutat venirea senatoarei în partid, apreciind că aceasta va aduce un plus organizației județene..Ia sa vedem ce spunea senatoarea Miron cand era la PPDD:"In calitate de lider al PP-DD Suceava, mi-am propus să ridic calitatea membrilor".Felicitari domnule Mocanu,ai intuit perfect calitatile si capacitatile senatoriale ale doamnei senator.

3.   Sexy senatoarea PNL trimis de
(17 ian 2015, 17:01:09
Doamna Steliana Miron a intrat in senat la redistribuire cu vreo 15% voturi.Este cunoscuta in presa drept cea mai sexi senatoare din România.In declaratia de avere in loc sa scrie teren extravilan arabil a scris ARATURA.Ce si-a dorit de Paste de la sot:""Ar fi o surpriză placută din partea lui să-mi ofere o lenjerie intimă de Paşte. Nu ştiu să fac cozonaci. Nu am făcut niciodată, în schimb, mă pricep să învârt sarmalele, să ma ocup de cuptor, îmi place foarte mult să aşez masa"Găteşte foarte rar, pentru că, altfel, unghiile ei ar avea de suferit."Soţul mă înţelege, nu l-am obişnuit şi de asta. Niciodată nu i-am gătit. Salatele îmi ies cel mai bine, păi alea sunt cele mai simple de făcut. Salata orientală e un pic mai complicată. Mai fierb şi cartofii si ouăle. Niciodată în viaţa mea nu am mâncat supă sau ciorbă. Nici cartofi prăjiţi nu am mâncat niciodată. Nici miel nu mănânc", a adăugat ea.

4.   La Primaria Radauti smenari e putin spus trimis de
(17 ian 2015, 19:00:17
Vor sa-si achizitioneze un greder second hand , la care bugetul este supraevaluat bine cam cu 25%, dar ce e mai comic ca au buget alocat vreo 6.000 eur fara tva pentru transportul utilajului, pana la Radauti, nu se stie de unde (ca ex. transportul din Germania pana la Radauti a unui utilaj similar ar fi vreo 3.500 eur), poate vine din Afganistan):
Strigator la cer este ca nu s-a mai pomenit pana acum ca achizitorul sa plateasca transportul bunului achizitionat, care este in sarcina exclusiva a vanzatorului.....dar la Radauti se poate si altfel!
5.   Primaritza trimis de
(19 ian 2015, 09:12:57
cea mai sexcusenatoarea a ajuns unde-i proptita pe motiv de 0tv si telespectatori talambi si daca si-a depasit asteptarile, discursurile ulterioare, alocutiunile, "interventiile", etc sunt faurite de sotul care-i pune texte in gura, dupa consfatuiri cu clanul rubedeniilor cu care uneltesc cucerirea orasului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei