Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2015 - Anul XX, nr. 11 (5823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Tânără de 18 ani, omorâtă de o maşină scăpată de sub control într-o curbă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 18 ani a fost accidentată mortal de o maşină în timp ce se deplasa pe marginea drumului. Tragicul accident rutier s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.00, pe DJ 178, pe raza oraşului Cajvana.

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că vinovat de accident se face un anume Ionică Negrea, în vârstă de 32 de ani, localnic din Cajvana, care se afla la volanul unui autoturism Renault înmatriculat în Italia. Şoferul, rezultă din anchetă, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta, cauză din care a pierdut controlul asupra direcţiei, ajungând în şanţ. Autoturismul a lovit-o pe Petruţa Panţâr, în vârstă de 18 ani, din Clit - Arbore, care se deplasa pe partea strângă a drumului, având în vedere sensul de mers al şoferului. 

Din cauza gravelor leziuni suferite tânăra în vârstă de 18 ani a decedat în scurt timp.

Poliţiştii vor continua ancheta, pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs tragicul accident rutier. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără de 18 ani, omorâtă de o maşină scăpată de sub control într-o curbă.
 Vizualizări articol: 7558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Tânără de 18 ani, omorâtă de o maşină scăpată de sub control într-o curbă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Neatentia costa trimis de
(16 ian 2015, 17:52:15
alt nume de familie are soferul care nu este la prima patanie din cauza vitezei excesive,grabit fiind urma sa plece la munca in strainatate a doua zi "a uitat semnele de circulatie si bunele maniere desigur nereducand viteza masinii neasigurate si neplatita inca de toate ratele din italy ...in curba ce parea usoara si iminent la trecere pietoni din zona scolii respectiv intersectie de drumuri,pierde controlul fara urme de franare ,carosabil usor umed si coborand din bolid nu realizeaza ca a ucis o fata din Berchisesti ce locuia in Arbore si cersea zilnic in Cajvana-"mica italie",saracia familiei ei i-a adus si moartea din pacate fiind si gravida ,in zadar o asteapta sotul si bebelusul de 9 luni lasat acasa...trist si pacat mare,bani de despagubiri se vor gasi dar minte cine invata oare din toate astea?edilii ce nu fac demersuri pentru bunastarea orasenilor europeni nefacand cele necesare:gaze,apa curenta,canalizari,cosuri de gunoi,trotuare sau nu pun piedici contra vitezomanilor?soferul care dupa 3,4 ani asi recapata permisul de conducere? cine invata minte???spuneti voi cati mai pier in zona aia de ses unde sunt deja 3 decedati in decurs de 25 ani si mai mult ca sigur loviti de masini la fiecare casa...
2.   Aiurea... trimis de
(16 ian 2015, 18:21:32
Isyro tu stii ceva dar sti aiurea...daca nu ma insel noi am mai avut o discutie cand aveai de comentat referitor la festivalul organizat in Cajvana...in fine...de unde sti ca nu a fost platita masina? e platita...ai zis asa sa te afli in treaba...asfaltul era usor umed?!? habar nu ai de vreme ce esti din Suceava...a plouat ieri si era POLEI...dar tot asa sa te afli in treaba...ce treaba are bunastarea cajvanenilor cu accidentul? daca posta o poza cu un caine tot aduceai discutia de edili nu?1? de ce se circula cu viteza?! ca sunt multi dobitoci cu carnet dar nu numai in Cajvana..peste tot...nu nu au fost numai 3 morti ci 5 in 14ani...tot pe dinafara...un sfat...lasa-te de comentarii daca habar nu ai ce spui...parerea mea...
3.   Date reale ! trimis de
(16 ian 2015, 23:06:53
am foto de acolo de la accidentul respectiv,nu le detine nici ziarul macar,un alt ziar de SV a postat astazi stirea cu fotografii de la accident..noaptea,si totul se petrecuse la ora 11"15m.DA am oful meu cu autoritatile si o spun aici:am o ruda de aproape decedata in strada in Cajvana si de aia nu pot uita sau tacea cand e vorba de edili,pentru ca nu exista dreptate nici astazi din ceea ce ne este dat sa vedem si sa traim,apropo' aveti nevoie de nume reale? ce am scris mai sus e perfect adevarat aflate din familia soferului,el zicea ca avea 80km/h,dar.. cine crede? si OGAA eu am sursele mele 100% de incredere,adevarul doare mereu stiu asta si am sa ati comunic o lista cu acei sponsori de la acel festival inutil dar in privat pentru ca au contribuit persoane prea importante ,au contribuit constransi de catre cei mari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei