Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2015 - Anul XX, nr. 11 (5823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victime

Două persoane, accidentate grav pe trecerile de pietoni de tineri şoferi neatenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 81 de ani şi o femeie de 50 de ani au fost răniţi grav în timp ce traversau strada regulamentar pe trecerea de pietoni, căzând victime unor tineri şoferi care i-au lovit în plin. Accidentele s-au petrecut miercuri seară, la interval de două ore şi jumătate, unul în municipiul Rădăuţi şi unul în municipiul Suceava.

 

Bătrân cu piciorul fracturat pe trecerea de pietoni

Primul accident s-a înregistrat în jurul orei 17.20, pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuţi.

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, un şofer în vârstă de 26 de ani, Samuel Franciuc, în vârstă de 26 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, aflat la volanul unui Ford Escort, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, Vasile R., localnic, pe care l-a surprins şi accidentat grav. Vârstnicul a fost diagnosticat cu fractură col femural stâng. Medicii au apreciat preliminar că acesta are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.  

 

Lovită în plin înainte de a ajunge pe trotuar

Al doilea accident grav s-a petrecut în jurul orei 20.00, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din dreptul Colegiului Tehnic "Petru Muşat". După cum am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului nostru, un autoturism BMW X5, condus de Beniamin Reuţ, în vârstă de 26 de ani, din Vicovu de Sus, a lovit-o violent pe o femeie de 50 de ani, care se angajase în traversare pe locul marcat.

Poliţiştii au precizat că femeia, Maria S., a traversat dinspre Colegiul Tehnic "Petru Muşat", în timp ce autoturismul venea pe banda I de mers, dinspre Centru. În aceste condiţii accidentul ar părea greu de explicat.

 

Viteză şi explicaţii hilare

Martorii au pus accidentul pe seama vitezei şi a lipsei de experienţă în condus a tânărului de 26 de ani. Pasagerul din dreapta sa a declarat după accident că şoferul ar fi evitat o maşină din faţă, trecând pe banda I de mers, unde nu a mai avut timp să evite impactul cu femeia. Un motiv care nu poate reprezenta în nici un caz o circumstanţă atenuantă pentru şofer. Victima a fost proiectată la mai bine de zece metri de locul marcat, ceea ce spune totul despre forţa impactului şi viteza cu care rula maşina implicată.

Medicul Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, a precizat, ieri, că pacienta este internată în Secţia de Reanimare, cu traumatism cranio-cerebral şi leziuni de coloană vertebrală şi bazin, din fericire fără fracturi.

Medicii au precizat că starea acesteia este stabilă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane, accidentate grav pe trecerile de pietoni de tineri şoferi neatenţi.
 Vizualizări articol: 2381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două persoane, accidentate grav pe trecerile de pietoni de tineri şoferi neatenţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei