Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2015 - Anul XX, nr. 11 (5823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Solduri

Sucevenii sunt cuprinşi din nou de febra cumpărăturilor, ca urmare a reducerilor de sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

La nici o lună de zile de la goana după cadouri şi aprovizionarea pentru Crăciun şi Revelion, sucevenii sunt din nou cuprinşi de febra cumpărăturilor.

De data aceasta, principala atracţie o reprezintă reducerile consistente anunţate de zeci de magazine, nu doar la haine şi încălţăminte, comercianţii dorind să scape de solduri în această perioadă a anului, ci şi la mii de alte produse, de la cărţi până la centrale termice.

Ieri a fost prima zi oficială a perioadei de soldare, care se va încheia pe 15 aprilie, iar magazinele intrate în cursa reducerilor au început să fie asaltate de cumpărători, în căutarea produselor de care au nevoie, la preţuri cât mai mici.

Dacă la haine reducerile de 50% sunt chiar frecvente, la unele magazine ajungând până la 80% pentru anumite produse, la încălţăminte, pe lângă reducerile aplicate, în unele magazine de profil au apărut promoţii gen o pereche la preţ redus şi a doua cu 50% reducere sau 2+1 gratis.

Pentru cei pasionaţi de lectură ori care vor să ofere prietenilor, copiilor sau nepoţilor o carte, fără a scoate mulţi bani din buzunare, supermarketurile au pregătit reduceri aproape incredibile, cărţi ale unor scriitori foarte apreciaţi, tipărite în condiţii grafice foarte bune, fiind scoase la vânzare la preţuri care pleacă de la mai puţin de 3 lei.

Cu toate că acum nu este perioada în care se construieşte şi nici amenajări interioare nu prea se fac, piaţa construcţiilor şi cea a instalaţiilor fiind „amorţite” din cauza sezonului rece, foarte mulţi suceveni s-au dovedit a fi interesaţi de promoţiile magazinelor de bricolaj Baumax şi Bricostore, intrate pentru prima oară în „hora reducerilor” de sezon. Lichidările de stoc pentru anumite categorii de produse şi reducerile aplicate la altele au făcut ca aceste magazine să fie asaltate de cumpărători, chiar din prima zi. Printre cele mai căutate produse s-au dovedit a fi centralele termice, de la cele pe gaz la cele pe lemne, unele fiind scoase la vânzare la jumătate de preţ, dar şi produsele de grădinărit ori cele de amenajări interioare.

Vânzările cu preţ redus reprezintă atracţia principală a magazinelor după sărbătorile de iarnă, consumatorii fiind tentaţi să achiziţioneze articole de îmbrăcăminte sau încălţăminte chiar dacă nu au neapărată nevoie de ele acum, ci în ideea că le vor avea de noi pentru următorul sezon rece.

Potrivit legislaţiei cu privire la protecţia consumatorului, pe acest segment de activitate, preţul produsului scos la soldare „nu trebuie să fie mai mic decât costul de producţie“.

 

Bătălia reducerilor, între Iulius Mall şi Shopping City Suceava

Chiar dacă numeroase magazine din Suceava au afişat în geam mesaje referitoare la reduceri de sezon, cea mai mare luptă pentru atragerea clienţilor se poartă între cele două mari centre comerciale, Iulius Mall Suceava şi Shopping City Suceava.

În vreme ce unii au anunţat reduceri de până la 70%, ceilalţi au plusat, venind cu reduceri de până la 80%.

 

Shopping City Suceava

Magazinele din Shopping City Suceava au dat startul reducerilor de iarnă, oferind clienţilor promoţii de până la 80% la produsele de sezon.

Hipermarketul Carrefour a aplicat reduceri de până la 50% la sute de produse, iar Baumax are o mulţime de produse oferite la preţuri mici, în scopul lichidării stocurilor.

Cei care intenţionează să îşi reînnoiască garderoba au ocazia de a alege dintr-o paletă variată de produse la preţuri accesibile: New Yorker şi magazinul Raison D`Etre by Insense oferă reduceri de până la 80%; Dovani, Eponge, Mustang, Next Level, Noriel, Champion, Decathlon – până la 70% reducere la produsele semnalizate în magazine, iar Coax, New Line, Orsay, Secuiana, Killtec, Takko Fashion, Texval, Coccodrillo, The City – până la 50% la anumite produse. Pentru a vă completa garderoba, magazinele Kartel şi Moda Miss vă aşteptă cu reduceri de până la 40%, Camiceria Italiana – 1+1 gratis, Neo Fashion – cămașă bărbați peste 100 de lei + cravată cadou, articole damă și bărbați 1+1 gratis, pantaloni bărbați și cămașă + cravată gratis; Gatta şi Mondex – 30% reducere la produsele selecționate, La Bionda – 20% reducere la anumite produse.

În materie de încălţăminte, Deichmann oferă 50% reducere pentru articolele marcate prin eticheta de reducere; Benvenuti – până la 55% reducere la produsele semnalizate; Leonardo – până la 50% discount la articolele de sezon şi nu numai; Otter – până la 40% reducere la o selecţie de articole.

Oferte speciale există şi la cosmetice, magazinul Marionnaud oferind până la 70% reducere la o gamă variată de produse; Kendra – până la 40% reducere la produsele semnalizate. Totodată, bijuteriile şi accesoriile beneficiază de reduceri speciale: Splend`or – între 10% și 50%; Sabrini – până la 35%, Stil Biju – 5% reducere la bijuterii din aur, 10% la verighete și 5% la bijuterii din argint.

Pasionaţii de lectură vor găsi la Alexandria Librării sute de cărți cu preț special: reduceri până la 50%, 1+1 gratuit, 2+1 gratuit. De asemenea, magazinele de optică îşi aşteaptă clienţii cu oferte irezistibile: Optic Land – până la 50% reducere; Plus Optic – 70% reducere la ochelarii de soare selecționați. Centrofarm și Plafar au pregătit până la 50% reducere la o gamă largă de produse.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, la Mobexpert găsiţi preţuri reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni; Black Sheep Home Collection – între 20% și 30% reducere la anumite produse.

Media Galaxy şi Flanco au pregătit oferte speciale la produsele electronice şi electrocasnice semnalizate în magazin, dar şi la cele cu tehnologie de ultimă oră, iar în magazinul Electro Top sunt reduceri de până la 30% la anumite produse.

 

Iulius Mall Suceava

Reduceri de până la 70% îi aşteptă pe iubitorii de cumpărături în magazinele Terranova, Dovani şi Be You şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Bigotti, Sofiaman, Onix, Junker, Motor, Republica şi The City. Preţuri mai mici cu până la 40% se găsesc la Teo & Sophia, cu până la 30% la Adidas, Ely Alindor şi Mondex, cu până la 25% la Blue´63 şi cu până la 20% la America Skate, Valerio Studio şi Janice. Promoţii irezistibile sunt la H&M, Paolo Bertolucci, Jaquisse şi multe alte branduri din Iulius Mall Suceava. 

Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Dinoland şi Louise, iar distracţia la Hopa Hopa, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00, are sloganul „Te joci cât vrei cu 10 lei!”.

Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să meargă la CCC şi Salamander, unde sunt reduceri de până la 70%, dar şi la Medea, care propune preţuri mai mici cu până la 15%. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite sunt cu până la 70% mai ieftine. 

Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri mai mici cu până la 70% la Sephora şi cu până la 30% la Pro Beauty Shop. Iubitorii de lectură vor găsi oferte pe rafturile Cărtureşti, în timp ce clienţii dornici să îşi decoreze casa găsesc promoţii la magazinele Your Home ... Your Style, Deco Center şi Top Shop. Clienţii Iulius Mall se pot bucura de oferte speciale şi la furnizorii de servicii, restaurantele sau cafenelele din cadrul centrului comercial. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii sunt cuprinşi din nou de febra cumpărăturilor, ca urmare a reducerilor de sezon.
 Vizualizări articol: 3254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii sunt cuprinşi din nou de febra cumpărăturilor, ca urmare a reducerilor de sezon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei