Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2014 - Anul XIX, nr. 297 (5806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Remarcabil

Omul de afaceri Florin Andronic a contribuit, alături de SMURD, la cumpărarea unei autoşenilate pentru judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr om de afaceri din municipiul Suceava, Florin Andronic, în vârstă de 36 de ani, a contribuit cu 60.500 de lei la achiziţionarea unei autoşenilate pentru intervenţii, împreună cu Fundaţia SMURD. Costul unui astfel de vehicul este de 40.000 de euro, iar de ieri judeţul Suceava are două, cel de-al doilea fiind achiziţionat, potrivit prefectului de Suceava, Florin Sinescu, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) EURONEST.

Florin Andronic este managerul companiei de transport ANASPED SRL Suceava şi a decis să contribuie la achiziţionarea unei autoşenilate care să intre în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Bucovina” Suceava după ce, anul trecut, judeţul nostru a împrumutat un vehicul de acest tip pentru intervenţii. „Nimeni nu face nimic în ţara asta, toţi aşteaptă. Dacă tot ne oferă minunaţii noştri guvernanţi posibilitatea să direcţionăm bani din impozitul pe profit, am hotărât să fac ceva după puterile mele. Decât să ajungă banii în sacul comun de la guvern şi să nu ştii ce se întâmplă cu ei, mai bine aşa. Văd şi eu priorităţile, nevoile şi fac ce îmi permite legea”, ne-a declarat, ieri, Florin Andronic.

 

Centrul de Plasament „Speranţa” a beneficiat de asemenea de sprijin din partea lui Florin Andronic

Omul de afaceri nu este la prima implicare în viaţa comunităţii. Anul trecut, a cumpărat paturi pentru toţi cei 50 de copii de la Centrul de Plasament „Speranţa” şi combinezoane pentru angajaţii SMURD Suceava, iar în acest an, la „Speranţa” a donat plăpumi şi pături pentru toţi copiii, iar angajaţilor SMURD- echipament de iarnă. Suma alocată sponsorizărilor în 2014 este de 20.000 de euro. Numai pentru ISU şi SMURD sponsorizarea de la compania lui Florin Andronic este de 75.000 de lei. „Fiecare om de afaceri din Suceava şi din ţară poate face ce am făcut eu, fără prea mare efort. Trebuie doar să vrea”, a mai spus Florin Andronic.

Cele două autoşenilate care se află de ieri în dotarea ISU vor fi repartizate la Suceava şi Rădăuţi. Prefectul Sinescu a adresat mulţumiri publice atât Fundaţiei SMURD, cât şi omului de afaceri Florin Andronic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Florin Andronic a contribuit, alături de SMURD, la cumpărarea unei autoşenilate pentru judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 6939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 10 voturi
Omul de afaceri Florin Andronic a contribuit, alături de SMURD, la cumpărarea unei autoşenilate pentru judeţul Suceava4.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multumim frumos! trimis de
(20 dec 2014, 23:35:08
Omul acesta merita o diploma de cetatean de onoare pentru ca a contribuit mult la acest oras. Intr-o zi investitia sa va salva vieti. Trebuie sa fie respectat pentru ajutorul dat comunitatii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei