Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2014 - Anul XIX, nr. 297 (5806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Constantin Galan a declarat că lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul viitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava al Partidului Liberal Reformator, Constantin Galan, a declarat în cursul zilei de ieri că lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul viitor. Constantin Galan a spus că această investiţie va beneficia de o finanţare de aproximativ 5 milioane de euro pentru începerea lucrărilor. El a arătat că finanţarea va fi asigurată după ce comisiile reunite ale Parlamentului pentru transporturi-infrastructură şi buget-finanţe au aprobat amendamentul pe care l-a formulat la proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul 2015 cu privire la finanţarea şoselei de centură a municipiului Rădăuţi. Constantin Galan a subliniat că acest proiect a fost susţinut de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, precum şi de ministrul Finanţelor, Darius Vîlcov. Galan a arătat că acest amendament cu privire la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi a fost votat în unanimitate în şedinţa comisiilor reunite de buget-finanţe ale Parlamentului. „Această investiţie este extrem de importantă pentru Rădăuţi, un municipiu care dispune de o industrie dezvoltată. Finanţarea era cu atât mai necesară cu cât la Rădăuţi avem deja finalizate proiectul şi studiul de fezabilitate, şi în acelaşi timp a fost desemnat şi constructorul viitoarei şosele de centură”, a declarat Constantin Galan.

Contractul de execuţie a lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi a fost câştigat de compania omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, UMB Spedition, firmă care a realizat şi lucrările de modernizare a drumului naţional Suceava – Botoşani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Galan a declarat că lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul viitor.
 Vizualizări articol: 2410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Constantin Galan a declarat că lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul viitor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei